İtopya'dan alınan sistemden kurulum sonrası ses ve yanık kokusu geldi

• Konuyu başlatan xd xd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 69

xd xd

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800x3d / SAPPHIRE Radeon RX 9060 XT PULSE 16GB / Lexar 32GB (2x16GB) Thor OC 6000MHz / Asus Prime B650M-R / KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD /
Merhaba, geçen günlerde sistemi topladım. Tüm parçaları farklı yerlerden aldım ve parçalar elime ulaşınca montajını yaptık. Fakat İtopya'dan aldığım Power Boost 750W kasanın ön panelindeki en üst fanın dönmediğini fark ettim. Büyük ihtimalle arızalıdır diye düşündüm iade ederim dedim ve çok üzerine düşmedim.

PC'ye Windows kurulumunu yaptıktan bir süre sonra aniden “ÇAT” diye bir ses geldi ve yanık kokusu yayılmaya başladı. Kontrol ettiğimde fanların tüm LED'lerinin söndüğünü gördüm. En üst fan hâlâ dönmüyordu diğer fanlar dönüyor ama sanki kararsız bir şekilde “dönsek mi dönmesek mi” kafasında gibiydi.

Bu durumda ne yapmam gerekiyor? İadeye göndersem kabul ederler mi?

Eğer kullanıcı kaynaklı bir darbe veya içine birşey dökülmemişse iade kabul olur. İadeye yollayın
He birde keşke sistemi alırken psu'yu özelleştirme kısmından değiştirseymişsiniz hocam.

Eğer kullanıcı kaynaklı bir darbe veya içine birşey dökülmemişse iade kabul olur. İadeye yollayın
He birde keşke sistemi alırken psu'yu özelleştirme kısmından değiştirseymişsiniz hocam.
Bunu iadeye göndericem şuan bütçeme uygun olarak MSI MAG FORGE ürününü alıcam, sizce nasıldır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…