KruzerBlade
Picopat
Daha fazla
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Bayağı bir başlık açarak burayı meşgul ettiğim için özürdilerim, fakat şunu belirtmeliyim ki, PC yeni olduğu için üstüne titriyorum ve takıntı hastalığım var
Daha önce cevap veren arkadaşlarım yanlış anlamasın, görüşlerinizi ciddiye, dikkate alıyorum. Sadece, ne kadar çok görüş, o kadar iyi benim için, garanticiyim
. Her neyse, PC'ye tükürük gireli 3 hafta-1 ay falan oldu yaklaşık. Şu an, o ilk günkü gibi çalışır durumda fakat tükürük girdikten birkaç gün sonra (2-3 gün galiba) yanık kokusu geldi, PC'den mi geldi onu bilmiyorum ama yakından geldiği kesindi. PC'nin çalışmasında o yandan bu yana sıkıntılar görmedim, sadece nadiren donuyor (çok nadir), tükürmeden önce de donuyordu (takılıyordu). Dediğim gibi çok nadir, yani normal olduğunu düşünüyorum -ki normal diyorlar zaten. Bir de CPU fan rrr diye ses yapıyordu, takılan eden hiçbir şey yok, tertemiz, sıfır, sorunsuz. O CPU fandan gelen ses kesildi (geçenlerde tornavidayla sert bir şekilde durdurdum ondan olabilir mi bilmiyorum) Ayrıca, PC'den zzz bzzz tarzı değişik sesler geliyor arada. Nereden geldiğini tam çözemedim Power Supply'den geldiğini düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu duruma, ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: