dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 22 Şubat 2023 #1 İtopya'dan alınan bir üründe kargo takip no yok kargoya verildiğini nasıl anlarım?
ilkaydmr Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 992 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #2 İtopya'yı arayarak. Artı 0 Eksi
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.070 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #3 dlphnsea dedi: İtopya'dan alınan bir üründe kargo takip no yok kargoya verildiğini nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Kargoya verirlerse gelir takip no. Artı 0 Eksi
dlphnsea dedi: İtopya'dan alınan bir üründe kargo takip no yok kargoya verildiğini nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Kargoya verirlerse gelir takip no.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #4 dlphnsea dedi: İtopya'dan alınan bir üründe kargo takip no yok kargoya verildiğini nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arıyabilir ya da itopyanın internet sitesinden hesabınıza 1 kere tıklayıp siparişlerimden bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
dlphnsea dedi: İtopya'dan alınan bir üründe kargo takip no yok kargoya verildiğini nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arıyabilir ya da itopyanın internet sitesinden hesabınıza 1 kere tıklayıp siparişlerimden bakabilirsiniz.
KS KS dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 22 Şubat 2023 #5 Sekrax dedi: Müşteri hizmetlerini arıyabilir ya da İtopya'nın internet sitesinden hesabınıza 1 kere tıklayıp siparişlerimden bakabilirsiniz. Eki Görüntüle 1678119 Genişletmek için tıkla... Bu kısımda kargoya verildi yazıyor ancak takip no yok. O yüzden verildi mi verilmedi mi emin olamadım. Artı 0 Eksi
Sekrax dedi: Müşteri hizmetlerini arıyabilir ya da İtopya'nın internet sitesinden hesabınıza 1 kere tıklayıp siparişlerimden bakabilirsiniz. Eki Görüntüle 1678119 Genişletmek için tıkla... Bu kısımda kargoya verildi yazıyor ancak takip no yok. O yüzden verildi mi verilmedi mi emin olamadım.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #6 dlphnsea dedi: Bu kısımda kargoya verildi yazıyor ancak takip no yok. O yüzden verildi mi verilmedi mi emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın ya da kargo dağıtıcısını biliyorsanız onu arayın. Artı 0 Eksi
dlphnsea dedi: Bu kısımda kargoya verildi yazıyor ancak takip no yok. O yüzden verildi mi verilmedi mi emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın ya da kargo dağıtıcısını biliyorsanız onu arayın.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 22 Şubat 2023 #7 dlphnsea dedi: Bu kısımda kargoya verildi yazıyor ancak takip no yok. O yüzden verildi mi verilmedi mi emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Sisteme girilmemiştir, bendede oluyor. Artı 0 Eksi
dlphnsea dedi: Bu kısımda kargoya verildi yazıyor ancak takip no yok. O yüzden verildi mi verilmedi mi emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Sisteme girilmemiştir, bendede oluyor.