İtopya’dan alışveriş yaparken iki kere düşünün

helmenoss

Centipat
Monitor sipariş ettim kaç gündür kargolanmıyor. Normali 2 iş günü içinde kargolanır diyor ama sadece sözde... Müşteri temsilcisine bağlanacağız 20 kişi sırada bekledik, 30 dk geçti net cevap alamadım
Ayrıca 1200 liralık üründen kargo ücreti almaları da ayrı bir şey. Bazı sitelerde 50 lirayı geçince ücretsiz kargo veriyor. İlk ve son alışverişimdi.

Son düzenleme:
İtopya normalde çok şikayet alıyordu fakat hazır sistemleri piyasaya sürmeye başlayınca daha çok almaya başladı. Müşteri temsilcisi ve kargolama hızları berbat. İsterseniz 40.000 TL'lik sistem dizin, kargo parası sizin :D?

Ne yazık ki bende de aynı durum söz konusu. 3 gündür Xbox one Gamepad'i kargolayamadılar. İncehesaptan 1 TB HDD aldım hem kargo bedava hemde 2 günde elime ulaştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarınız için teşekkürler fakat ben ve çevremdeki birkaç arkadaşım siteden yaptığımız alışverişlerden hep memnun kaldık. Müşteri servisini yalnızca bir kez aramam gerekti ve hemen temsilciye bağlandım fakat bu 2 yıl önceydi belki o zamandan beri işler kötüye gitmiştir bilemeyeceğim. Bunun dışında ürünümün birkaç gün geç kargolanması beni rahatsız etmezdi fakat eğer aynı gün kargo yazıyorsa şikayetinizde tamamen haklısınız. Buna karşın sitede çok uygun fiyatlara hazır sistemler satıldığını gördüm ve yeni sistem alacak olsaydım muhtemelen İtopya'dan alırdım.

Uyarınız için teşekkürler fakat ben ve çevremdeki birkaç arkadaşım siteden yaptığımız alışverişlerden hep memnun kaldık. Müşteri servisini yalnızca bir kez aramam gerekti ve hemen temsilciye bağlandım fakat bu 2 yıl önceydi belki o zamandan beri işler kötüye gitmiştir bilemeyeceğim. Bunun dışında ürünümün birkaç gün geç kargolanması beni rahatsız etmezdi fakat eğer aynı gün kargo yazıyorsa şikayetinizde tamamen haklısınız. Buna karşın sitede çok uygun fiyatlara hazır sistemler satıldığını gördüm ve yeni sistem alacak olsaydım muhtemelen İtopya'dan alırdım.
Bunlardan daha yoğun siteler var 1 saatte kargoluyor adamlar. Demekki tok satıcı

Bu sıkıntılar sadece İtopya için de geçerli değil ki. Yukko'dan ekran kartı siparişi verdim Pazar günü ve Pazartesi kargolandı. Bugün elime geçti. Pazartesi günü saat 14.32'de Sinerji'den sipariş verdiğim parçalar yarın kargolanacakmış. Güya sipariş verilen iş günü veya ertesi iş gününde kargoya verilir yazıyor. Montaj vs. de istemedim yani sadece parçaları kutuya koyup kargoya vermeleri gerek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı