İtopya'dan alışveriş yapmadan önce 2 kere düşünün

Mrpoliceman

Centipat
Daha fazla  
21.05.2020'de İtopya'dan Razer marka bir mikrofon siparişi verdim. Şu an kendileri siteden görüntülediğim kadarıyla hiçbir işlem yapmamışlar. Tam 8 gündür ürün hazırlanıyor kargoya bile verilmemiş. Kampanya fiyatıyla aldık diye mi böyle bilmiyorum ama ürünün ödemesini peşin olarak yapmama rağmen ne bir geri dönüş ne de bir ilgi söz konusu. Mail atıyorum cevap yok. Tweet atıyorum geri dönüş yok. Telefonda 68 kişi bekledim tam 46 dk müşteri hizmetlerine bağlanmak için. Sonunda bağlandım ve yetkili birimle görüşeceğini söyledi beklemeye aldı. Yaklaşık 30 saniye sonra telefonu suratıma kapattı. Tahminim ürün stoğu ellerinde yoktu kampanyadan satıp ellerine ürünün gelmesini bekliyorlar. Bu sebeple hiç işlem yapılamıyor. Kargo şirketine verseler barkod numarası olacak suçu kargo firmasına atacağım ama öyle bir şey de yok. İtopya net olarak pişmanlıktır. Uzak durun. Hevesiniz kaçar.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (36).png
    Ekran Görüntüsü (36).png
    26,7 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konunun ilk ismi "İtopya'da neler oluyor, kargolar nerede?" idi sonra değiştirmişler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba.
Alışveriş yapmadan önce internet tarayıcınızdan "İtopya şikayet var" diye aratsaydınız eğer bu konu hakkında olan şikayetlerin çok fazla olduğunu görürdünüz.
Hemen hemen buna benzer tüm sitelerde şu an böyle bir problem var virüsten dolayı.
Size tavsiyem siparişinizi kredi kartı ile yaptıysanız, bankayı arayıp iptal etmek olacaktır.
Alternatif olarak Hepsiburada, Vatan, Teknosa gibi alışveriş sitelerini kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı