Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 3 Aralık 2019 #1 Oradan daha önce alışverişe ihtiyaç duymadığım için bilgim yok. Ziraat Combo kart geçiyor mu? Genelde hangi kargo şirketi ile gönderiyor? Sipariş sonrası teyit için arıyorlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2019
Oradan daha önce alışverişe ihtiyaç duymadığım için bilgim yok. Ziraat Combo kart geçiyor mu? Genelde hangi kargo şirketi ile gönderiyor? Sipariş sonrası teyit için arıyorlar mı?
Bir Bardak Çay Centipat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 462 Çözümler 1 3 Aralık 2019 #2 Ziraat kart geçiyordur illaki, UPS Kargo diye biliyorum, Sonuncuyu bilemiyecem.
M MuhammedSC Megapat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 573 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #3 1.Visa, mastercard vs kart iste geçerlidir. 2.UPS 3. Aramıyorlar.
HakanDogan Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 466 3 Aralık 2019 #4 ben pazar gecesi 500 tl ye lg monitör aldım 3 gün içerisinde kargoya verilecekmiş bekliyorum. Ziraat kart ile aldım
ben pazar gecesi 500 tl ye lg monitör aldım 3 gün içerisinde kargoya verilecekmiş bekliyorum. Ziraat kart ile aldım
M MuhammedSC Megapat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 573 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #5 HakanDogan dedi: ben pazar gecesi 500 tl ye lg monitör aldım 3 gün içerisinde kargoya verilecekmiş bekliyorum. Ziraat kart ile aldım Genişletmek için tıkla... Bende cumartesi monitör + kasa + display port kablosu aldım. Beklemedeyim henüz kargolanmadı.
HakanDogan dedi: ben pazar gecesi 500 tl ye lg monitör aldım 3 gün içerisinde kargoya verilecekmiş bekliyorum. Ziraat kart ile aldım Genişletmek için tıkla... Bende cumartesi monitör + kasa + display port kablosu aldım. Beklemedeyim henüz kargolanmadı.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 3 Aralık 2019 #6 Ürün alacaksan 1-2 hafta bekle. Çünkü hala indirim zamanında alınan ürünlerin çoğu kargolanmadı.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 3 Aralık 2019 #7 Vito Skaletta dedi: Oradan daha önce alışverişe ihtiyaç duymadığım için bilgim yok. Ziraat Combo kart geçiyor mu? Genelde hangi kargo şirketi ile gönderiyor? Sipariş sonrası teyit için arıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... 1. Evet 2. UPS 3.Hayır Önceden tavsiye ettiğim ama şuan yüzüne bile bakmadığım bir mağaza, bu yazımdada son deneyimimi paylaştım isterseniz bakabilirsiniz.
Vito Skaletta dedi: Oradan daha önce alışverişe ihtiyaç duymadığım için bilgim yok. Ziraat Combo kart geçiyor mu? Genelde hangi kargo şirketi ile gönderiyor? Sipariş sonrası teyit için arıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... 1. Evet 2. UPS 3.Hayır Önceden tavsiye ettiğim ama şuan yüzüne bile bakmadığım bir mağaza, bu yazımdada son deneyimimi paylaştım isterseniz bakabilirsiniz.
hdreizcehennemi Hectopat Katılım 30 Kasım 2017 Mesajlar 800 Çözümler 3 3 Aralık 2019 #8 Şuan yoğunlar. Biraz bekle sonra al bence. Önümüzdeki hafta gibi. Yeni yıldan önce, şimdiden az sonra.
Şuan yoğunlar. Biraz bekle sonra al bence. Önümüzdeki hafta gibi. Yeni yıldan önce, şimdiden az sonra.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 3 Aralık 2019 #9 curiousoftech dedi: Ürün alacaksan 1-2 hafta bekle. Çünkü hala indirim zamanında alınan ürünlerin çoğu kargolanmadı. Genişletmek için tıkla... hdreizcehennemi dedi: Şuan yoğunlar. Biraz bekle sonra al bence. Önümüzdeki hafta gibi. Yeni yıldan önce, şimdiden az sonra. Genişletmek için tıkla... Şimdi düşünmüyorum, 8 Aralık gibi verebilirim siparişi. Önceden Technopat ahalisinden bilgi alayım demiştim. Cevaplarınız için teşekkür ederim herkese.
curiousoftech dedi: Ürün alacaksan 1-2 hafta bekle. Çünkü hala indirim zamanında alınan ürünlerin çoğu kargolanmadı. Genişletmek için tıkla... hdreizcehennemi dedi: Şuan yoğunlar. Biraz bekle sonra al bence. Önümüzdeki hafta gibi. Yeni yıldan önce, şimdiden az sonra. Genişletmek için tıkla... Şimdi düşünmüyorum, 8 Aralık gibi verebilirim siparişi. Önceden Technopat ahalisinden bilgi alayım demiştim. Cevaplarınız için teşekkür ederim herkese.