İtopya'dan ayın 21'inde verilen sipariş hala kargoya verilmedi

Flaky

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ayın 21'inde İtopya'dan hazır sistem satın aldım 6750XTLI olan sistemi. Hala hazırlık aşamasında ve Resident Evil 4 gibi AMD hediyelerini de kacırmak istemiyorum. Mail yazdim ama hala daha dönüş yapılmadı İtopya'dan. İlk defa bir hazır sistem alıyorum sabırsızımda gerçekten rahatsiz edici bir durum.

Bu arada ASUS ekran kartı geri ödemesini sistem elimize ulaşmadan alabiliyor muyuz?

Merhaba arkadaşlar ayın 21'inde İtopya'dan hazır sistem satın aldım 6750XTLI olan sistemi. Hala hazırlık aşamasında ve Resident Evil 4 gibi AMD hediyelerini de kacırmak istemiyorum. Mail yazdim ama hala daha dönüş yapılmadı İtopya'dan. İlk defa bir hazır sistem alıyorum sabırsızımda gerçekten rahatsiz edici bir durum.

Bu arada ASUS ekran kartı geri ödemesini sistem elimize ulaşmadan alabiliyor muyuz?
Öncelikle hediye veriyorlarsa o fatura tarihinizle ilgili. Faturanız kesildiyse hakkınıza birşey olmaz. Arayıp teyit alabilirsin.
Sistemler 1-5 iş günü arasında hazırlanıyor. Burdada bir sorun yok. Bu süreyi geçerse arayıp sorun.

Dostum bende 18'inde verdim bana da ulaşmadı :D 7 gün oldu. Onun haricinde 24 Hazirana kadar sistemi almış olman yeterli. Faturayı 8 Temmuza kadar gönderebiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı