En iyi internet sağlayıcısı nedir?

Aantares

Hectopat
Daha fazla  
Verdiği bit her operatörün aynı olduğunu düşünürsek en çok olumlu olan internet operatörü hangisidir?

Binanda hangisinin altyapısı varsa en iyi internet sağlayıcısı o. Sana burada türk telekom överim binanda gigafiber vardır bunu bilemem. Popüler sağlayıcılardan altyapı sorgula en iyi hızı hangisi veriyorsa. Türknet ucuz olduğu için daha tercih edilebilir.

1000 Mbps veren operatörler Vodafone ve Türk Telekom. Hangisi daha iyi olur? 1000 Mbps alacaksam hangisi daha iyi olur? 100Mbps'yi hepsinden alabiliyorum 100Mbps alacak olursam hangisini alayım?

turknet kullanıyorum uzun suredir. Aslında memnundum ancak son 2-3 aydır aşırı fazla internet kesintisi yaşıyorum. Altyapına göre bakmanı öneririm

Apartmanında hangi altyapı ise odur. Turkc*** markasında arayarak anlaştık, müşteri hizmetleri çok hızlı açılıyordu şimdi 10-15 kere 2*3*2*3 diye kodlayıp duruyorum.

Müşteri hizmetlerine ulaşılmak çok zor bu markada aldıktan sonra

Apartmanında hangi altyapı ise odur. Turkc*** markasında arayarak anlaştık, müşteri hizmetleri çok hızlı açılıyordu şimdi 10-15 kere 2*3*2*3 diye kodlayıp duruyorum.

Müşteri hizmetlerine ulaşılmak çok zor bu markada aldıktan sonra.

Aklımda bulunduracağım hocam sağ olun. Şu an eğer 1000 Mbps alırsam TT 100Mbps alırsam Netspeed gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı