Itopya'dan Bilgisayar Toplamak

_emre226

Hectopat
Arkadaşlar biliyorsunuz piyasada ekran kartı bulmak çok zor, bulunsa bile oldukça pahalı. GTX 1060 6GB Gaming X'li sistem toplamak istiyordum. Geçenlerde bilgisayar toplama sitelerinde gezerken
Itopya'da bir şey fark ettim. Sistemi almadan önce hazır sistemleri upgrade edebiliyoruz sanırım. Şu an 1060 fiyatları malum 2600 TL'ye kadar çıktı. Örneğin 1500X ve Gaming X 1060'lı bir sistemi, 1600 seçip fiyati biraz daha artırabiliyoruz. Aynı şekilde anakart, kasa ve PSU da seçebiliyoruz. Bu şekilde şu anda toplanacak sistemlerden daha ucuza geliyor. Böyle bir şey önerir misiniz ? Sizce yapılabilir mi ?

1518547928496.png
1518547936373.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen gösterdiğin modelin işlemcisini Ryzen 5 1600' yükseltip 3GB'lık ekran kartıyla almayı düşünüyorum. Zira bence fazladan 3GB o kadar fiyat farkını hak etmiyor. Tavsiye konusunda sistem, parça parça toplamaktan daha ucuza geliyor ve İtopya güvenilir bir sitedir. Ben tavsiye ederim.

Çok büyük fiyat farkları yoksa daha ilgili bir yerlerden al. Sorunum var şuan, mesela bugün aradım aradım ulaşamadım. 1 aydır maile cevap vermediler. Yine de sen bilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı