İtopya'dan Cherry-supreme sistem alınır mı?

Bütçe
5500

Ozymango

Centipat
Arkadaşlar merhaba İtopya'dan resimdeki bilgisayarı almak istiyorum. İşlemciyi Ryzen 3600 yapıp tavsiyeleriniz var midir? Teşekkürler.

Screenshot_20200522-142234.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kur fiyatlarından dolayı bayağı fiyat artışı var. Neredeyse aynı sistemi 4000TL'ye Ryzen 3600 işlemci ile almıştık. ama yinede sen bilirsin. (Fiyatı çok fazla şuan)

3 Gün önce ben de yeni bir kasa topladım ama anlamıyorum bazı arkadaşları. Yok 3 ay önce aldım, yok 1 yıl önce şu kadardı. Ne yapsın adam? Doların düşmesini mi beklesin, müşteri hizmetlerini arayıp bu sistem 4'e satıldı bana da 4'e verin mi desin? Neyi amaçlıyorsunuz anlamadımki.

Herneyse sisteme gelecek olursak ben İtopya'dan almadım, inanılmaz derecede şikayet var. Ona göre düşün derim

Orası doğru, dolar 20 kuruş arttığında 5000'lik sistemi 5500 yapıyorlar. 10 kuruş düştüğünde sistemin fiyatı aynı kalıyor. Herkesin bahanesi hazır ülkede. Olan bize oluyor.

TUF modelleri evet bazıları öyle ama pek bir şey diyemeyiz. Soğutma anlamında baya düşük ve başarısızlar. STRİX modelleri daha iyi.

Yani fiyatlarin düşüp düşmeyeceği belli değil, bir de ekran kartı çok ısınıyor dediler ne kadar doğru? ASUS TUF 1660 Super modeli.
Evet, ısınma sorunu vardı ama TUF serisi yenilendi. Isınma sorunları çözüldü. Geçen gün de Itopya'da stoğu birmişti. Yenilendiğine göre yeni ekran kartları geldi.

NOT: Technopat kanalından videosuna bakabilirsiniz yeni ekran kartlarının.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı