Hocam benim bildiğim HS50 ve HS60 serilerinde de var dip ses sorunu,iCUE'den kaynaklanıyor silince düzeliyor.Alabilirsiniz ama gayet rahat kulaklık.iCUE dip ses problemi çıkarsa Corsair'e ticket atarsanız değişim yapabiliyorlar.Benim değişim talebimi kabul ettiler şu anda mesela.Aldığınız mağazadan değişim isteyin problem çıkarsa bize söyleyin biz değişim yapalım yazdı adam.
İtopya değişim yapıyor mu bu arada mail attım ama cevap gelir mi belli değil ona göre Corsair'ın kendisinden değiştirmesini isteyeceğim.
Dostum bende de Arctis 3 var 1 senedir kullanıyorum fakat Discord'da ne dinlersem karşıya sesi gidiyor ve bunun çözümünü bulamadım sende de böyle bir sorun var mı?
Dostum bende de Arctis 3 var 1 senedir kullanıyorum fakat Discord'da ne dinlersem karşıya sesi gidiyor ve bunun çözümünü bulamadım sende de böyle bir sorun var mı?