Itopya'dan DADG2 Sistem Almak

Zywo0

Kilopat

Itopya'dan bu sistemi satın alacağım fakat çok fazla şikayet okudum internet üzerinden. Birisi kargoya verilmedi diyor. Diğeri bozuk çıktı diyor ve İtopya Bilgisayar ile iletişim kuramadıklarını söylüyorlar. İnternet üzerinden almalı mıyım diye düşünüyorum. Istanbul Kadıköy'de mağazası var oradan alsam daha mantıklı olur mu?

Mağazasından almak daha mantıklı olacaktır.

Eğer aynı fiyattaysa elden almak çok daha mantıklı görünüyor. Ama internet sitesindeki sorunları da en kötü mahkeme yoluyla çözebilirsiniz.

2 arkadaşım internet sitesinden sipariş etti. Hiçbir sıkıntı yaşamadılar.
Bende sipariş ettim 2 gün oldu bekliyorum.

Çok zor ulaşılıyor üstüne bir de çok geç kargoya veriyorlar. Ben almıştım iptal ettim. Örneğin bugün aradığımda 45 dk telefonda bekledim.

2 arkadaşım internet sitesinden sipariş etti. Hiçbir sıkıntı yaşamadılar.
Bende sipariş ettim 2 gün oldu bekliyorum.
Hocam bende aldim daha bugun geldi ama kasayi aciyorum hersey aciliyor isiklar yaniyor fanlar donuyor vs ama ekrana bir turlu goruntu gelmiyor. Arkadaslariniz da boyle bir sorun olmamis mi acaba. Goruntuyu hdmi ile almaya calisiyorum yanlis mi yapiyorum.

Arkadaşlarınız şanslıymış demekki
Birisine 15 tatil diye 6 günde diğerine 7 günde geldi hani geç geliyor ama hiçbir parça sıkıntısı felan yaşamamışlar. Beklerim derseniz hiç uğraşmayın gitmekle bence.

Çok zor ulaşılıyor üstüne bir de çok geç kargoya veriyorlar. Ben almıştım iptal ettim. Örneğin bugün aradığımda 45 dk telefonda bekledim.
Hocam ben 15. dakikada pes ettim bir türlü irtibat kuramıyorum. Mail de attım geri dönüş yapmadılar. Sipariş vereli 6 gün olacak ama daha hazırlanıyor gözüküyor sitede. Garip ilk defa bir firmada bu kadar uzun süreli gönderim sıkıntısı yaşıyorum.

Kargo sorunu yaşanıyor bundan emin olabilirsin. Eğer Kadıköy’ e yakınsan siparişini internetten vermeden mağazaya git. Eğer siparişi oluşturup gidip alayım dersen vermiyorlar sistemi. Biraz saçma gibi ama karne günü kardeşimle gittim bu cevabı aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…