Mehme Kağan
Hectopat
ben aldım ve hatta erken kargoya verildi çok iyi bir sistem herkese önerirrim. Şu an elimde hiçbir sıkıntısı yok muhteşem
ördüm ada
bende sorun çıkmadıŞansın varsa sorunsuz gelir fakat bazen sorunlar çıkabiliyor. Örneğin geçen gördüm adam GTX 1660Tİ ile değiştirmiş ekran kartını adama yine RX 590 göndermişler.
Hayırlı olsun , güle güle kullanın.bende sorun çıkmadı
sağolunHayırlı olsun , güle güle kullanın.
Hayırlı olsun , güle güle kullanın.
Hayırlı olsun , güle güle kullanın.
ben aldım ve hatta erken kargoya verildi çok iyi bir sistem herkese önerirrim. Şu an elimde hiçbir sıkıntısı yok muhteşem
aynen sistem yüklü gelmiyor. herşeyi sen kuruyosun. merak ediyorsan ekran kartını da kasaya takılı göndermiyorlar kargoda sıkıntı çıkmasın diye sen kendin takıyosun.İçine driver bios windows falan sen mi kurdun hocam ne yaptın ?
O konuda vasatlar. En doğru karar 100-200 Tl fazla verip başka bir yerden alışveriş yapmak. Ayrıca ulaşmak da çok zor ne maille ne telefonla.Cumartesi günü işlemci soğutucusu ve termal macun aldım hâlâ kargoya vermediler. Büyük ihtimal son alışverişim olur.
Cuma gününe kadar beklerim olmaz ise iptal ederim hocam. İptal etmeye de korkuyorum parayı karta geç gönderirler diye. Hayır anlamadığım konu daha önce buradan kasa almıştım ertesi gün gelmişti ilginçO konuda vasatlar. En doğru karar 100-200 Tl fazla verip başka bir yerden alışveriş yapmak. Ayrıca ulaşmak da çok zor ne maille ne telefonla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.