Itopya'dan DADG2 Sistem Almak

ben aldım ve hatta erken kargoya verildi çok iyi bir sistem herkese önerirrim. Şu an elimde hiçbir sıkıntısı yok muhteşem

Şansın varsa sorunsuz gelir fakat bazen sorunlar çıkabiliyor. Örneğin geçen gördüm adam GTX 1660Tİ ile değiştirmiş ekran kartını adama yine RX 590 göndermişler.

İçine driver bios windows falan sen mi kurdun hocam ne yaptın ?
aynen sistem yüklü gelmiyor. herşeyi sen kuruyosun. merak ediyorsan ekran kartını da kasaya takılı göndermiyorlar kargoda sıkıntı çıkmasın diye sen kendin takıyosun.

Cumartesi günü işlemci soğutucusu ve termal macun aldım hâlâ kargoya vermediler. Büyük ihtimal son alışverişim olur.

O konuda vasatlar. En doğru karar 100-200 Tl fazla verip başka bir yerden alışveriş yapmak. Ayrıca ulaşmak da çok zor ne maille ne telefonla.
Cuma gününe kadar beklerim olmaz ise iptal ederim hocam. İptal etmeye de korkuyorum parayı karta geç gönderirler diye. Hayır anlamadığım konu daha önce buradan kasa almıştım ertesi gün gelmişti ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…