İtopya'dan GameBooster GB-2420CF alınır mı?

İtopya'daki şu monitör indirimde nasıl olduğunu sormak istedim, son 1 günü var.

Game Booster monitör konusunda oldukça rezil bir markadır. Uzak durun derim.

Monitöre birebir bakmadım. Ama bluerr öneriyorsa her türlü iyidir.

va panel olduğunu fark etmemişim şimdi fark ettim vazgeçtim açıkçası.

MSI G2412F düşünüyorum o nasıldır?​

anladım teşekkür ederim

fakat benim ekran kartım rtx 4060 g-sync desteklemiyor sanırım fark eder mi fazla?
Hocam GSYNC zaten nvidia.

ASUS daha iyi olur, MSI giriş monitörleri pek iyi değil.
VG249Q3A ile G244F'yi karşılaştığımızda kontrasttan, renk gamutundan ve parlaklık oranından G244F alıyor hocam.

VG249Q3A ile G244F'yi karşılaştığımızda kontrasttan, renk gamutundan ve parlaklık oranından G244F alıyor hocam.

Lenovo Legion R24e bana en çok önerilen monitör oldu benimde aklımda o vardı ikisi arasındaki fark nedir​

Game Booster monitör konusunda oldukça rezil bir markadır. Uzak durun derim.

Monitöre birebir bakmadım. Ama bluerr öneriyorsa her türlü iyidir.

itopyanın sitesinde freesync diyor ama alt kısımda adaptive sync diyor şimdi fark ettim.

Fazeon, gameon, rampage, bilmem ne on offf diye markalara asla bulaşmayın bütçe söyleyin önereyim.

Fazeon markasının isminden dolayı gameon ile karıştırılmaması gerek. Rampage, gameon, jamesdonkey gibi markalar gibi kötü bir marka değil. Amerika menşeili bir firma ve Türkiyeye yeni giriş yaptı. Bilinen sebeplerden ötürü (vergi, kdv, kur) giren ürünler çok üst seviye değil genelde giriş ve orta düzeydeki modelleriyle girdi fakat fiyat performans açısından iyi modelleri bulunuyor. İncelemeleri de mevcut. Fakat henüz uzun vadede alınan sonuçlar olmadığından ve yeteri kadar yaygınlaşmadığından gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir modeli olmaz. Sadece bu markanın diğer kötü ünvana sahip markalardan ayrıldığını belirtmek istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı