G244F ikisinden de daha iyi.2. linkteki satıcı bireysel satıcı olduğu için pek almak istemiyorum açıkçası.
MSI G2412F veya Asus VG249Q3A nasıldır?
va panel olduğunu fark etmemişim şimdi fark ettim vazgeçtim açıkçası.Bu monitörün vaadettiği hiç bir şey yok.
anladım teşekkür ederimG244F ikisinden de daha iyi.
fakat benim ekran kartım rtx 4060 g-sync desteklemiyor sanırım fark eder mi fazla?G244F ikisinden de daha iyi.
İtopya'daki şu monitör indirimde nasıl olduğunu sormak istedim, son 1 günü var.
GameBooster GB-2420CF 23.8'' 200Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2420CF 23.8'' 200Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD VA Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2420CF ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam GSYNC zaten nvidia.va panel olduğunu fark etmemişim şimdi fark ettim vazgeçtim açıkçası.
MSI G2412F düşünüyorum o nasıldır?
anladım teşekkür ederim
fakat benim ekran kartım rtx 4060 g-sync desteklemiyor sanırım fark eder mi fazla?
VG249Q3A ile G244F'yi karşılaştığımızda kontrasttan, renk gamutundan ve parlaklık oranından G244F alıyor hocam.ASUS daha iyi olur, MSI giriş monitörleri pek iyi değil.
Kontrastı düşük kalıyor.
Bütçede en iyi renk gamutuna sahip, yapıştır geç.
Hocam GSYNC zaten nvidia.
VG249Q3A ile G244F'yi karşılaştığımızda kontrasttan, renk gamutundan ve parlaklık oranından G244F alıyor hocam.
Game Booster monitör konusunda oldukça rezil bir markadır. Uzak durun derim.
Elektronik: Lenovo Legion R24e 4.499 TL
Pivot ve yükseklik ayarı mevcut. Renk gamutu çok başarılı. %98 DCI-P3, %86 Adobe RGB ve %147sRGB volume çok iyi değerler. Bu fiyatlardaki monitörlerin %115sRGB volume ve %80 DCI-P3 renk gamutu anca sunabildiklerini düşünürsek çok iyi fiyat. Bir incelemede 960:1 kontrast diğerinde 1250:1 kontrast...www.technopat.net
Monitöre birebir bakmadım. Ama bluerr öneriyorsa her türlü iyidir.
Hocam GSYNC zaten nvidia.
VG249Q3A ile G244F'yi karşılaştığımızda kontrasttan, renk gamutundan ve parlaklık oranından G244F alıyor hocam.
itopyanın sitesinde freesync diyor ama alt kısımda adaptive sync diyor şimdi fark ettim.Hocam GSYNC zaten nvidia.
Fazeon markasının isminden dolayı gameon ile karıştırılmaması gerek. Rampage, gameon, jamesdonkey gibi markalar gibi kötü bir marka değil. Amerika menşeili bir firma ve Türkiyeye yeni giriş yaptı. Bilinen sebeplerden ötürü (vergi, kdv, kur) giren ürünler çok üst seviye değil genelde giriş ve orta düzeydeki modelleriyle girdi fakat fiyat performans açısından iyi modelleri bulunuyor. İncelemeleri de mevcut. Fakat henüz uzun vadede alınan sonuçlar olmadığından ve yeteri kadar yaygınlaşmadığından gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir modeli olmaz. Sadece bu markanın diğer kötü ünvana sahip markalardan ayrıldığını belirtmek istedim.Fazeon, gameon, rampage, bilmem ne on offf diye markalara asla bulaşmayın bütçe söyleyin önereyim.
MSI G244F E2 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI G244F E2 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G244F E2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Kontrastı düşük kalıyor.
G244F'de 2000 bölü 1 hocam.Nasıl düşük kalıyor? Rakiplerine göre daha iyi sonuçları var.
Bütçede 900:1 çıkarken 1250:1'e kadar çıkıyor bu model.