İtopya'dan Gigabyte GeForce GTX 1660 Super alan var mı?

Selamlar. Cuma gecesi İtopya'dan Gigabyte GeForce GTX 1660 Super isimli ekran kartını sipariş ettim. Genelde pazar günü kargoya veriyorlardı ama halen vermediler. Anormal bir durum var demiyorum sadece benim gibi aynı ekran kartını sipariş eden kişiler varsa onların siparişleri ne durumda? Bu forumdan başkalarının da almış olabileceğini düşünüyorum. Çünkü fiyatı 1750 TL idi. Ürün linki:

GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Cuma gecesi İtopya'dan Gigabyte GeForce GTX 1660 Super isimli ekran kartını sipariş ettim. Genelde pazar günü kargoya veriyorlardı ama halen vermediler. Anormal bir durum var demiyorum sadece benim gibi aynı ekran kartını sipariş eden kişiler varsa onların siparişleri ne durumda? Bu forumdan başkalarının da almış olabileceğini düşünüyorum. Çünkü fiyatı 1750 TL idi. Ürün linki:

GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

Hocam aynı ekran kartından sipariş ettim ayrıca anakart kasa PSU RAM siparişi verdim 30 Mart tarihinde İtopya'dan vermez olsaydım. Aynı tarihte N11'den monitör ve işlemci sipariş ettim dün kargolarım geldi. Ama İtopya denilen firmadan kargo bilgilerine baktığımda hala ürünler kargolanmamış görünüyor. UPS kargo ile çalışıyorlar kargo şirketinin takip sayfası da beş para etmez. İtopya müşteri hizmetlerini arıyorsun hatta 40 - 50 kişi bekliyor. Bu nasıl bir sistem anlamış değilim. Bir daha asla İtopya'dan ne bir çöp alırım ne de aldırırım. Yazıklar olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı