Tıklateknoloji.com ücret iadesi alan var mı?

Ataesngn

Yoctopat
Daha fazla  
Tıklateknoloji.com dan 27. 07 2022 de yaptığım alışverişi iptal ettirdim cuma günü ve para en geç pazartesi bankanıza yansır dediler.
Defalarca aramama rağmen ulaşamadım, Web üzerinden canlı müşteri hizmetlerine bağlanıp sordum fakat ürün sipariş codunu sorduktan sonra daha cevap alamadım.
E postamda e-fatura geldi fakat iptal edilmesine dair bir belge yok.
Konu hakkında bilgisi olan var mı yada başına gelen?

Tıklateknoloji.com dan 27. 07 2022 de yaptığım alışverişi iptal ettirdim cuma günü ve para en geç pazartesi bankanıza yansır dediler.
Defalarca aramama rağmen ulaşamadım, Web üzerinden canlı müşteri hizmetlerine bağlanıp sordum fakat ürün sipariş codunu sorduktan sonra daha cevap alamadım.
E postamda e-fatura geldi fakat iptal edilmesine dair bir belge yok.
Konu hakkında bilgisi olan var mı yada başına gelen?
Firma etbis'e kayıtlı. Ürün iptalinizden önce kargoya çıkmadıysa bir problem olacağını düşünmüyorum.

Firma etbis'e kayıtlı. Ürün iptalinizden önce kargoya çıkmadıysa bir problem olacağını düşünmüyorum.
Fakat sipariş verdiğim günden beri hiçbirşekilde ulaşım sağlayamadım instagram hesaplarına kadar baktım ve gördüğüm tek yorum benim gibi sikayetci olanlardı.
Şuan tek tesellim havale eft yerine kredi kartı kullanmış olmam. Umarım dediğiniz gibi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı