İtopya'dan hazır bilgisayar alınır mı?

Dediğim gibi hocam ekran kartında NVIDIA tercih ediyorum ve zaten fiyat bütçemi biraz aşıyor 30.000 bütçem var.

NVIDIA sistem bu fiyatta güzel bir şey bulamazsın. AM5 4060 bir sistem alınabilir NVIDIA olarak. Ben AMD sistem öneririm.
Toplamda 30.399TL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

4060 Ti'a bile fark atiyor hocam. Butceyi biraz arttirmaniz daha iyi olur emin olun pişman olmazsiniz.

Eger olmaz diyorsaniz:

Islemciyi 7500F kasayi MSI MAG yapin.

NVIDIA sistem bu fiyatta güzel bir şey bulamazsın. AM5 4060 bir sistem alınabilir NVIDIA olarak. Ben AMD sistem öneririm.
Toplamda 30.399TL

Hocam soğutucu klavye güç kaynağı RAM falan derken bu aşar benim bütçemi

.

4060 Ti'a bile fark atiyor hocam. Butceyi biraz arttirmaniz daha iyi olur emin olun pişman olmazsiniz.

Eger olmaz diyorsaniz:

Islemciyi 7500F kasayi MSI MAG yapin.

Hocam İtopyadanda İncehesap'tan da daha önce hiç alışveriş yapmadım hangisi daha güvenilir?
Bütçeyi arttıramam maalesef.
Tavsiye ettiğiniz kasayı da değerlendireceğim hocam sitenin güvenilirliği konusunda emin olduktan sonra almayı düşünürüm.
Teşekkür edeim.

Son düzenleme:
Hocam soğutucu klavye güç kaynağı RAM falan derken bu aşar benim bütçemi.

Hocam itopyadansa İncehesap'tan da daha önce hiç alışveriş yapmadım hangisi daha güvenilir?
Bütçeyi arttıramam maalesef.
Tavsiye ettiğiniz kasayı da değerlendireceğim hocam sitenin güvenilirliği konusunda emin olduktan sonra almayı düşünürüm.
Teşekkür edeim.

Hepsi guvenilir hocam kimse guvenilirligi olmayan site onermez burada size. Hepsinin ilgisi ayni. İtopya şu an vatan, MediaMarkt gibi bir fiyat politikasi izledigi icin fiyatlar daha pahali.

Ince hesap.
Tebilon.
PcKolik.
Gençer Gaming.
İtopya.
Sinerji.
Gaming Gen TR.
GameGaraj.

Bunlar guvenilir siteler.

Hepsi guvenilir hocam kimse guvenilirligi olmayan site onermez burada size. Hepsinin ilgisi ayni. İtopya şu an vatan, MediaMarkt gibi bir fiyat politikasi izledigi icin fiyatlar daha pahali.

Ince hesap.
Tebilon.
PcKolik.
Gençer Gaming.
İtopya.
Sinerji.
Gaming Gen TR.
GameGaraj.

Teşekkürler reis sağ olasın
Bir de benim bir sorum daha var bilgisayar özelleştirme ekranındaki işletim sistemini kurmazsak ne oluyor Windows 10, 11 falan kurmak için paramı ödemek lazım?
Bunları kurmazsak olmuyor mu?
Bir de bu yeni bilgisayar aldığımda eski bilgisayarımdaki hard diski yeni bilgisayara taksam içindeki indirili oyunları tekrar indirmeden hemen oynayabilir miyim yoksa tekrar indirilmesimi gerekir?
Özür dilerim bir şey soracağım deyip bu kadar uzattım ama bildiğin kadarıyla cevap verirsen çok mutlu olurum saygılarımla iyi akşamlar.

Teşekkürler reis sağ olasın
Bir de benim bir sorum daha var bilgisayar özelleştirme ekranındaki işletim sistemini kurmazsak ne oluyor Windows 10, 11 falan kurmak için paramı ödemek lazım?
Bunları kurmazsak olmuyor mu?
Bir de bu yeni bilgisayar aldığımda eski bilgisayarımdaki hard diski yeni bilgisayara taksam içindeki indirili oyunları tekrar indirmeden hemen oynayabilir miyim yoksa tekrar indirilmesimi gerekir?
Özür dilerim bir şey soracağım deyip bu kadar uzattım ama bildiğin kadarıyla cevap verirsen çok mutlu olurum saygılarımla iyi akşamlar.
8gb bir flashiniz varsa kurabilirsiniz windows 11 home ucretsiz sekilde.

Ince hesap.
Tebilon.
PcKolik.
Gençer Gaming.
İtopya.
Sinerji.
Gaming Gen TR.
GameGaraj.

Vatan Bilgisayar'da iyi indirimler yapıyor arada oraya bir bakın isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı