İtopya'dan hazır sistem alınır mı?

Emirhanx

Femtopat
Katılım
10 Temmuz 2021
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İtopya'da güzel ve diğer sitelere göre çok daha uygun fiyatlı bir sistem buldum fakat hem fiyatından dolayı hem de Şikayetvar gibi sitelerde gördüğüm yorumlar yüzünden vazgeçecek gibiyim. Ürünün arızalı gelmesi durumunda kutu açıldığı için para iadesi yapmamaları, ürünün arızalı olduğu kanıtlanmasına rağmen teknik servisten arızası yok denilip geri gönderilmesi gibi birçok şikayetle karşılaştım. Bu konuda tecrübesi, bilgisi olan var mıdır acaba?
 
Şahsen ben geçen sene hazır sistem satın aldım şansıma sistemde bir sıkıntı çıkmadı muhatap olmak durumunda kalmadım kendileriyle sıkıntısız sistem yollandı ama satış sonrası destek dediginiz gibi şikayet çok doğru mu yanlış mı bilemeyiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teknoloji işi biraz şans işi, kiminin şansı yaver gider kiminin gitmez. Şimdi burada biri sana tecrübelerini aktarır güvenir alırsın problem yaşarsın. Şahsen ben Gaming Gen ile bir sorun yaşadığım için kimseye önermem, ama bir başkası memnun kalır önerebilir. (Tavır ve olaya yaklaşım şekillerinden de memnun kalmamıştım gerçi.)

İşin aslına dönersek Şikayetvar'da 1800 civarı şikayet sayısı ciddi bir sayı. Bence GameGaraj'a veyahut başka yerlere bir bakın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı