İtopya'dan hazir sistem alınır mı?

cruenn

Femtopat
Daha fazla  
Cok fazlasiyla sikayet okudum. Halihazirda alacağım sistemden supheye dustum. Sizce İtopya'dan sıkıntı yasar miyim?

Sıkıntın yaşasan bile iade edebilme hakkın var 14 gün içerisinde, sorun yaşayacağını zannetmiyorum, ikinci el olduğun şehirde satan varsa ordan test edip alsanız hem daha uyguna hem kafanız daha rahat olur.

Hocam ben aldım yarın ya da evvelsi gün gelecek 3 günde kargoya verildi gelince size daha detaylı anlatıyor olacağım

Hocam cok iyi olur beklemedeyim hayirli olsun bu arada.

Teşekkür ederim sistem geldi üzerinde stok fan oluyormuş sadece kule tipi soğutmayı takmakta zorlandım sağlam geldi sorunsuz memnunum yaklaşık kendim toplasam 10 bin TL daha pahalıya geliyordu.

Kargo dahil 4 iş gününde geldi pazartesi akşam aldım perşembe UPS Kargo'ya verildi cuma saat 10:00 elime ulaştı.

Teşekkür ederim sistem geldi üzerinde stok fan oluyormuş sadece kule tipi soğutmayı takmakta zorlandım sağlam geldi sorunsuz memnunum yaklaşık kendim toplasam 10 bin TL daha pahalıya geliyordu.

Kargo dahil 4 iş gününde geldi pazartesi akşam aldım perşembe UPS Kargo'ya verildi cuma saat 10:00 elime ulaştı.

Hocam çok teşekkürler bilgilendirme icin tekrar hayırlı olsun diyorum gule gule kullanin. Hangi sistemi aldin ve kaca aldin.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı