İtopya'dan ininal Kart ile alışveriş yaparken "Kart sahibi bu işlemi yapamaz" hatası

Emirhan6060

Decapat
Daha fazla  
Kartımın limiti yetiyor ve içinde yeterli para var fakat ürünü almaya çalışınca 'kart sahibi bu işlemi yapamaz' hatası veriyor.

Eğer Plus üyesi değilseniz güven damgası olmayan sitelerden harcama yapamıyorsunuz artık sınırlama getirmişler.

Aynı sorun bende de var hocam internet paketi alamıyorum bu sorun yüzünden çözebildinizmi acaba sorunu.

Aynı sorun bende de var hocam internet paketi alamıyorum bu sorun yüzünden çözebildinizmi acaba sorunu.

Hocam dediğim gibi güven damgası olmayan siteler dışına artık erişim getirmişler +18 değilseniz artık bazı sitelerden alışveriş yapamıyorsunuz "0850 311 7701" arayın sorun ininal canlı destek

Hocam dediğim gibi güven damgası olmayan siteler dışına artık erişim getirmişler +18 değilseniz artık bazı sitelerden alışveriş yapamıyorsunuz "0850 311 7701" arayın sorun ininal canlı destek

Hocam 18 yaşımdan büyüğüm internet paketi alamıyorum Vodafone'den canlı destekle görüştüm anlattıklarını yapınca ininal Plus başvuru kısmına atıyor çok saçma bir sistem yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…