İtopya'dan Jaho-Strike alınır mı?

Hayırlı olsun hocam bir ben alamadım galiba Ziraat Bankası kartı ile hata veriyor sürekli.

Uzun uğraşlarım sonucu bende alabildim Papara'dan ve Ziraat Bankası kartından sürekli hata veriyordu başka bir kart ile denemem gerekti ve düzeldi hala almak isteyen olursa sistem hala mevcut stoklar bitmemiş.
Hayırlı olsun hocam aldık ama acaba üzer mi? Bu işlerden anlayan bir arkadaş gelse de aydınlatsa.
@messinicocugu hocam bir bakar mısınız?

Hayırlı olsun hocam aldık ama acaba üzer mi? Bu işlerden anlayan bir arkadaş gelse de aydınlatsa.

Sağ olun hocam parçalar fena değil bence bu fiyata en iyi NVIDIA sistem ama sonradan fark ettiğim bir şey var normalde bu kasada 650W 80+ oluyor bunda 550W 80+ var onun dışında üzmez tahminimce.

Sağ olun hocam parçalar fena değil bence bu fiyata en iyi NVIDIA sistem ama sonradan fark ettiğim bir şey var normalde bu kasada 650W 80+ oluyor bunda 550W 80+ var onun dışında üzmez tahminimce.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam acaba 2 bin daha koyup şunu mu alsaydık? MONZA-6700XT / INTEL I5-12400F/ ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam acaba 2 bin daha koyup şunu mu alsaydık? MONZA-6700XT / INTEL I5-12400F/ ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Hocam RX6700 XT biraz daha 3060 Ti'a belki 3070'e rakip bir kart ama ben RTX bir sistem istediğim için bu fiyata bence en iyi sistemlerden biri R5 5600 olunca zaten gelende 15kdan başlıyor sistem fiyatları.

Hocam RX6700 XT biraz daha 3060 Ti'a belki 3070'e rakip bir kart ama ben RTX bir sistem istediğim için bu fiyata bence en iyi sistemlerden biri R5 5600 olunca zaten gelende 15kdan başlıyor sistem fiyatları.

Eğer bir de hikayeli oyunları joystick ile oynuyorsanız aradaki 10 15 FPS hissettirmiyor bile bence fena yapmadık.

3060 bir sistem için fiyatı kötü değil ve parçaları da kötü değil ama tabii RX 6700 XT şansınız varken almak biraz hata olmuş.

3060 bir sistem için fiyatı kötü değil ve parçaları da kötü değil ama tabii RX 6700 XT şansınız varken almak biraz hata olmuş.

Hocam 2 bin fiyat farkına değecek bir FPS farkı var mı? Şuandaki en iyi F/P sistemlerinden biri bence.

Hocam 2 bin fiyat farkına değecek bir FPS farkı var mı? Şuandaki en iyi F/P sistemlerinden biri bence.

Hocam şimdi bir baktım da 3060 Ti'lar 20k olmuş 2K farka iyiymiş o zaman ama dediğim gibi ben RTX bir sistem istiyorum.

Hocam şimdi bir baktım da 3060 Ti'lar 20k olmuş 2K farka iyiymiş o zaman ama dediğim gibi ben RTX bir sistem istiyorum.

Değer bence bir de tam 2K olmuyor bu sistem 13.7k Rx6700XT sistemler 15.2K'ya falan gelebiliyor.

Hocam AMD'nin sorunları var deniliyor yok WattMan yok takılma, kapanma vs.

Onların olma olasağılı düşük hocam olursa da ekran kartıyla alakalı olmuyor genelde ve doğru onaylanmış sürücü kullanıldığında sorun yaşama olasılığı çok düşük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı