İtopya'dan Jaho-Strike alınır mı?

Şu an tam hatırlamıyorum hocam bir şey Boost'u açmak gerekiyor anakarttan BIOS'a girip YT'ye b450m k Valorant hata yazınca çıkıyor 30 saniyelik iş.

Bilgilendirme olsun bugün öğlen geldi kasa. Hala sistemde faturalanıyor aşamasında gözüküyor.

Hocam İtopya'dan fatura al deyince hata veriyor mu peki.

Şu an tam hatırlamıyorum hocam bir şey Boost'u açmak gerekiyor anakarttan BIOS'a girip YT'ye B450M k Valorant hata yazınca çıkıyor 30 saniyelik iş.

Bende oluşturulmadı diyor

Şu an tam hatırlamıyorum hocam bir şey Boost'u açmak gerekiyor anakarttan BIOS'a girip YT'ye b450m k Valorant hata yazınca çıkıyor 30 saniyelik iş.

veriyor

Bende vermiyor oluşturulmaktadır daha sonra deneyin diyor büyük ihtimalle önder hocam da da öyle diyor bizimkiler haftaya kaldı gibi.

Aynen bende de böyle tam olarak.

Belli de olmaz bunların işi kargoya verip daha sisteme girmemişde olabilirler mi

Son düzenleme:
Aynen bende de böyle tam olarak.

Belli de olmaz bunların işi kargoya verip daha sisteme girmemişde olabilirler mi

Hocam hiç bilmiyorum kargoya yüklendi demişti müşteri hizmetlerinde ki kadın ama kod gelmedi.

@hirocx hocam size kargodan mesaj ya da takip kodu geldi mi?

Bende vermiyor oluşturulmaktadır daha sonra deneyin diyor büyük ihtimalle önder hocam da da öyle diyor bizimkiler haftaya kaldı gibi.
hata veriyor

Hocam hiç bilmiyorum kargoya yüklendi demişti müşteri hizmetlerinde ki kadın ama kod gelmedi.

@hirocx hocam size kargodan mesaj ya da takip kodu geldi mi?
Hayır.,bana da gelmedi eve bir geldim kasa önümde sessiz sedasız gelmiş. Kasa elimde hala sistemde kargoya verildi aşamasında değil.Hazırlanıyor aşamasında.İşim görüldüğü için kafaya takmadım.

Takip numarası göndermeden yollamaları saçma çoğu zaman evde olmuyorum kargo geri gidecek bir de onunla mı uğraşacağız.

Hocam peki İstanbul da mı oturuyorsunuz belki İtopya'nın kendisi teslim etmiştir.

@Lowlight hocam sizde almıştınız elinize ulaştı mı sizde durumlar nasıl?

Takip numarası göndermeden yollamaları saçma çoğu zaman evde olmuyorum kargo geri gidecek bir de onunla mı uğraşacağız.

Hocam peki İstanbul da mı oturuyorsunuz belki İtopya'nın kendisi teslim etmiştir.
Hayır,Konyada yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…