İtopya'dan Jaho-Strike alınır mı?

Arkadaşlar kasa elime geçti sağ salim. İçinde win10 pro kurulu geldi.Gpu yu montajladım ama test edemedim. Monitörüm şu anlık yok alınana kadar kasa yatıcak.Gayet sağlam ilk bakış olarak,umarım üzmez

IMG_20230512_213313.jpg

Arkadaşlar kasa elime geçti sağ salim. İçinde win10 pro kurulu geldi.Gpu yu montajladım ama test edemedim. Monitörüm şu anlık yok alınana kadar kasa yatıcak.Gayet sağlam ilk bakış olarak,umarım üzmez

Eki Görüntüle 1776697
Hayırlı olsun ozaman şimdiden.biz bekliyoruz daha kargoya verecekler işte 😁 senin siparis daha önceydi sanırım

Arkadaşlar kasa elime geçti sağ salim. İçinde Windows 10 Pro kurulu geldi. GPU'yu montajladım ama test edemedim. Monitörüm şu anlık yok alınana kadar kasa yatacak. Gayet sağlam ilk bakış olarak, umarım üzmez.

Eki Görüntüle 1776697

Hayırlı olsun hocam. Windows 10 kurulu gelmesine sevindim normalde Windows 11 kullanıyorum ama anakart hata verebiliyormuş çözümü basit olsa da uğraşmak istemiyordum sizin de aklınız da olsun.

Hayırlı olsun ozaman şimdiden.biz bekliyoruz daha kargoya verecekler işte 😁 senin siparis daha önceydi sanırım
Benimki faturalanıyor aşamasında geldi pc yi kurduğumda açıp baktım hala faturalanıyor diyordu.Çok sağ ol herkesinki sağ salim eline geçer umarım da tadına doyarız.

Hayırlı olsun hocam. Windows 10 kurulu gelmesine sevindim normalde Windows 11 kullanıyorum ama anakart hata verebiliyormuş çözümü basit olsa da uğraşmak istemiyordum sizin de aklınız da olsun.
Ben win 11 kullanıyorum nasıl bi hata hocam bu?

Hocam bayağı yavaş işliyor o zaman sistem 😂 bana kargo mesajı da gelmedi size geldi mi?
Hayır.hala faturalanıyor,hesap kabarık gelcek desenize 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı