İtopya'dan kulaklık alınır mı?

Ropstr6697

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless alacaktım ve İtopya'da 12.999₺ düştüğünü gördüm. Alacaktım ama aklıma takılan bir şey var, kulaklıkta sorun veya başka bir şey olursa değişim iade de zorluk çıkarıyorlar mı? Alınır mı? Normalde Amazon üzerinden alacaktım 14.600₺ orada düşmesini bekliyordum, İtopya'da görünce güvenilir yer ama desteği nasıl bilmiyorum.

Merhaba, SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless alacaktım ve İtopya'da 12.999₺ düştüğünü gördüm. Alacaktım ama aklıma takılan bir şey var, kulaklıkta sorun veya başka bir şey olursa değişim iade de zorluk çıkarıyorlar mı? Alınır mı? Normalde Amazon üzerinden alacaktım 14.600₺ orada düşmesini bekliyordum, İtopya'da görünce güvenilir yer ama desteği nasıl bilmiyorum.

Alınır güvenli ama destekleri kötü maalesef.

Hocam selamlar. İtopyadan bir kulaklık aldım. Ardından kulaklık bana arızalı geldi ve iade işlemlerini istedim. Bir buçuk aya kadar zorladılar bu arada.
Selamlar.
12 şubat 2025 tarihli "Fifine h6" kulaklığı itopya.com üzerinden aldım. Sonrasında kargom 17 şubat 2025 tarihinde taşıyıcı birim "Yurtiçi Kargo"ya teslim edildi. Ardından gelişen süreç, 18 şubat 2025 tarihinde akşam saatlerinde 18:00 gibi kulaklığı teslim aldım. Kulaklığı açtım, 19-20 şubat tarihleri olmak üzere 2 gün bendeydi, dip ses sorunu ile karşılaştım ve teslim etmeye karar verdim, o geçen süre içerisinde kullanılmadı. Ter, yağ gibi lekeler yoktu yani. Sonrasında 21 şubat 16:00 da şubeye kendim götürerek teslim ettim. Sonrasında 21 şubatın akşamında gönderilmek üzere yola çıktı ve 22 şubat, sabah saat 11:00'da teslim edildi.

Ardından gelişen süreç içerisinde 27 şubat 2025 tarihinde teknik desteğe verildiğine dair bir SMS ve Gmail geldi. Ben de tamam falan diyerek geçiştirdim ve 3 günde, 4 günde bir "Durum ne?" diye Gmail attım. Oradaki kişiler ile haberleştik. Sonrasında bugün;

12.03.2025 tarihli, 18:20 saatlerinde Yurtiçi Kargo'dan şöyle bir SMS aldım;
Era elektronik ticaret - 123456789 nolu kargonuz gönderici müşterimizden teslim alınmıştır. Buradan takip edebilirsiniz: Diye link bırakılmış.
O linke tıkladığımda kulaklık olduğunu zaten anladım ama daha dağıtıma çıkmamış. Yurt içi uygulaması üzerinden yola çıkmadan iade diyebiliyorum. Demeli miyim?

Dip ses problemi için ben ne yapabilirim? İtopya üzerinden iade şartlarını istediğimde bir kağıtta "iade istiyorum ya da değişim istiyorum" yazmalı, bir kağıtta da sorununuz yazmalı diyordu. Çok detaylı şekilde hem sorunumu yazdım, hem de kağıta iade istiyorum yazdım.

Şimdi geri geliyor kulaklık. Tüketici hakem heyetine başvuru da bulunmayı, şikayet var sitesinde de şikayet oluşturmayı düşünüyorum.
Ne yapmalıyım tam olarak?
Bu konu üzerinde yaşadığım zorluklar ekte ki sitede var. Buna ekstra olarak, dediğim gibi yurt içi kargodan bildirimi aldım ve adamları aradım. Ben gelen kargonuzu almam, ben teknikten gelen ve çözüldüğünü de inanmadığım kulaklığı istemiyorum dedim. Oradaki adam çok ilgili çıktı ve direkt geri gönderin dedi. Sonrasında bunu şikayet var sayfasına döktüm. İnanılmaz destek aldım, bu site nasıl böyle işliyor bilmiyorum. Günde 3 kere itopya tarafından aranmalar, şahsi numarayla bu hat üzerinden iletişim kuracağız diye söylem bile oldu.

Sonrasında 12 marttaki kargo geri döndü, incelendi ve 24 mart da kartıma para geçti.
Gidin, görün, deneyin alın. Uğraşmayın.

Hocam selamlar. İtopya'dan bir kulaklık aldım. Ardından kulaklık bana arızalı geldi ve iade işlemlerini istedim. Bir buçuk aya kadar zorladılar bu arada.

Bu konu üzerinde yaşadığım zorluklar ekte ki sitede var. Buna ekstra olarak, dediğim gibi Yurtiçi Kargo'dan bildirimi aldım ve adamları aradım. Ben gelen kargonuzu almam, ben teknikten gelen ve çözüldüğünü de inanmadığım kulaklığı istemiyorum dedim. Oradaki adam çok ilgili çıktı ve direkt geri gönderin dedi. Sonrasında bunu şikayet var sayfasına döktüm. İnanılmaz destek aldım, bu site nasıl böyle işliyor bilmiyorum. Günde 3 kere İtopya tarafından aranmalar, şahsi numarayla bu hat üzerinden iletişim kuracağız diye söylem bile oldu.

Sonrasında 12 Mart'taki kargo geri döndü, incelendi ve 24 Mart da kartıma para geçti.
gidin, görün, deneyin alın. Uğraşmayın.

O zaman Amazon'dan alacağım. İncehesap'da 13400 filan düşmüş orası nasıl?

1600TL fark var, Amazon icin deger.
İnce hesap nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı