İtopya'dan RTX 2060'lı sistem toplama

Black Friday sistemi almayı düşündüğün sistem o yüzden indirimli ama istersen cumaya kadar bekleyebilirsin indirimleri görmek için , itopya güvenilir o konuda sıkıntın olmasın.

Aynı sistemı senınle aynı şekilde almayı dusunuyorum. Fakat benımde aklımda oluşan sorular şu şekilde

1- webtekno tanıtım videosunda amd rgb işlemci fanı hedıye edilecek diyor. bu fan sadece ryzen 7 2600 için mı yoksa diğer işlemciler içinde hedıye olarak gelıcek mı?

2- kara cumayı beklememızı değecek kadar ındırım olucak mı?

3- sen m2 ssd'i almıssn fakat youtube vıdeolarında karsılastırmalarda izlediğim kadarıyla aralarında sata ssd'ler ile arasında maximum 3 sanıye kadar fark oluyor. onun yerıne toshıba 480 gb ssd aldım

Son olarak sunu tavsıye edeyım sana. Sistem içerisindeki RTX 2060 ekran kartı malesef Windforce olan versıyonu değil. Kasaya uyumlu rgb aydınlatmalı kasa fanı öneririm. Aradaki ısı değerini umarım halledebılecek bı fandır.

Kafama takılan en önemli husus müşteri hizmetlerine asla ulaşamıyoruz. İstanbul dışı ikamet edenlerın elden teslim alma gibi imkanı da yok malesef. Sorun yaşarsak muhattap bulamamaktan korkuyorum.

İşlemci gayet güçlü i5 girişmeyin R5 3600 güçlü bir işlemci.

Rgb işlemci fanı sadece 2700x ile geliyor yani seçtiğin işlemcinin stok fanı neyse o geliyor. O sistem için soruyorsan zaten o sistem kara cuma sistemi o sisteme indirim gelmez ama başka sistemlere ya da ürünlere gelir.

Sistemde ki ekran kartı bendede var gayet iyi bi ekran kartı oynadıgım oyunlarda aldıgım en yüksek sıcaklık 74 derece ondada Call of Duty:Modern Warfare da 2K ve RTX ON ayarlarda aldım sıcaklık konusunda için rahat olsun hiç bi sorun teşkil etmiyor. Sistem de gayet başarılı ve fiyatı uygun normalde İtopya biraz kazık satıcı ama bu bilgisayarın fiyatı bana normal geldi şaşırtıcı şekilde.
Sistemde bana göre bitek eksik var oda M.2'nin biraz düşük kalmış olması tavsiyem HDD'yi sistemden cıkartıp M.2 SSD'nin yükseltilmesi bütçeniz uygunsa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…