P predatorrr37 Femtopat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 İtopya'dan hazır sistem ve monitör aldım, kurdum her şeyi açtım. 20-25 DK kullandım sonuç bu. Nedir ve nasıl düzelir?
İtopya'dan hazır sistem ve monitör aldım, kurdum her şeyi açtım. 20-25 DK kullandım sonuç bu. Nedir ve nasıl düzelir?
KS KS P predatorrr37 Femtopat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #11 Rsmefaw dedi: Hocam demonte olarak mı geldi ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayardan anlayan bu işi yapan birine takdırdım 20 dk falan kullandım sorun yoktu bi anda böylr oldu Artı 0 Eksi
Rsmefaw dedi: Hocam demonte olarak mı geldi ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayardan anlayan bu işi yapan birine takdırdım 20 dk falan kullandım sorun yoktu bi anda böylr oldu
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #12 predatorrr37 dedi: Evet bilgisayardan anlayan bu işi yapan birine takdırdım 20 dk falan kullandım sorun yoktu bi anda böylr oldu Genişletmek için tıkla... Son durum nedir hocam çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
predatorrr37 dedi: Evet bilgisayardan anlayan bu işi yapan birine takdırdım 20 dk falan kullandım sorun yoktu bi anda böylr oldu Genişletmek için tıkla... Son durum nedir hocam çözebildiniz mi?
KS KS P predatorrr37 Femtopat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #13 Rsmefaw dedi: Son durum nedir hocam çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda driveri sildim, geri yüklüyorum. YavuzKyr dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Bu siteden indirip kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Driveri silince ekran düzeldi, tekrar yükledim driver hazırlanırken bir anda siyah ekran oldu öyle kaldı. predatorrr37 dedi: Şu anda driveri sildim geri yüklüyorum Driveri silince ekran düzeldi tekrar yükledim driver hazırlanırken bir anda siyah ekran oldu öyle kaldı Genişletmek için tıkla... Böyle siyah ekranda kaldı. Dosya Ekleri 1685213449546222647803104136417.jpg 56,1 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Rsmefaw dedi: Son durum nedir hocam çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda driveri sildim, geri yüklüyorum. YavuzKyr dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Bu siteden indirip kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Driveri silince ekran düzeldi, tekrar yükledim driver hazırlanırken bir anda siyah ekran oldu öyle kaldı. predatorrr37 dedi: Şu anda driveri sildim geri yüklüyorum Driveri silince ekran düzeldi tekrar yükledim driver hazırlanırken bir anda siyah ekran oldu öyle kaldı Genişletmek için tıkla... Böyle siyah ekranda kaldı.
YavuzKyr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #14 predatorrr37 dedi: Şu anda driveri sildim, geri yüklüyorum. Driveri silince ekran düzeldi, tekrar yükledim driver hazırlanırken bir anda siyah ekran oldu öyle kaldı. Böyle siyah ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimallen ekran kartınızda sorun var. İtopya ile konuşun. Artı 0 Eksi
predatorrr37 dedi: Şu anda driveri sildim, geri yüklüyorum. Driveri silince ekran düzeldi, tekrar yükledim driver hazırlanırken bir anda siyah ekran oldu öyle kaldı. Böyle siyah ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimallen ekran kartınızda sorun var. İtopya ile konuşun.
KS KS P predatorrr37 Femtopat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #15 YavuzKyr dedi: Yüksek ihtimallen ekran kartınızda sorun var. İtopya ile konuşun. Genişletmek için tıkla... Şansımız yok be hocam bizim, 7 gün gelmesini bekledik şimdi bi 20 gün daha bekleyeceğiz. Artı 0 Eksi
YavuzKyr dedi: Yüksek ihtimallen ekran kartınızda sorun var. İtopya ile konuşun. Genişletmek için tıkla... Şansımız yok be hocam bizim, 7 gün gelmesini bekledik şimdi bi 20 gün daha bekleyeceğiz.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #16 Şikayet edin İtopya'yı. Artı 0 Eksi
KS KS P predatorrr37 Femtopat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #17 Monitörü cıkardım televizyona taktım kasayı sıfır sıkıntı sorun ekran kartında mı kasada mı Artı 0 Eksi
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.422 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #18 predatorrr37 dedi: Monitörü cıkardım televizyona taktım kasayı sıfır sıkıntı sorun ekran kartında mı kasada mı Genişletmek için tıkla... Monitör arızası olabilir diyeceğim de attığınız fotoğraflarda ekran kartı sorunu gibi gözüküyor. Televizyonda bir süre daha test eder misin? Artı 0 Eksi
predatorrr37 dedi: Monitörü cıkardım televizyona taktım kasayı sıfır sıkıntı sorun ekran kartında mı kasada mı Genişletmek için tıkla... Monitör arızası olabilir diyeceğim de attığınız fotoğraflarda ekran kartı sorunu gibi gözüküyor. Televizyonda bir süre daha test eder misin?