İtopya'dan toplama sistem önerisi

Topladığınıza yakın olmalı fiyatı. Kasa değiştirilebilir isteğe bağlı, değişmese de güzel kasa. Ekran kartı gri, onun dışında beyaz. 4K'da canavar gibi sistem. İşlemci 4K altında darboğaz yapar hatta 4090 çok güçlü kart belki 4K'da bile yapar bilmiyorum. RAM unutmuşum:

Siyah olarak göze hitap edecek birşey varmı

75 bin liraya 4060Ti sistem mi? Fenalık geçirdim...
4060ti sisteme en fazla ne kadar verirsin

4060 Ti için o kasalar, anakartlar uçuk. SSD desen yerin dibinde. 25-30000'den yukarı 4060 Ti sistem toplamazdım.

Fiyatta herhangi bir değişiklik olmaz gibi ama istiyorsanız beyaz parçaları siyah yapayım.
Yok gerek yok o zaman sağ ol

Bütçe ne kadar ve illa İtopya olmak mı zorunda?
Kendim toplamayacağım için itopya olursa daha iyi olur.
Ay ay satın alıp en son toplatacağım için bir butçe düşünmedim 70000 fiyat bandı gayet iyi

Böyle bir sistem oluşturmak istiyorum. Bu fiyat görünüş olarak tatmin edecek başka daha iyi bir sistem varsa veya bir parçayı değiştirmem gerekiyor konusunda bir öneriniz varsa sevinirim.
Farklı bir konuda aynı arkadaşı 70k ya 4060 ti vermiş vatan bilgisayar. Hazır sistem olarak 4080/4070ti bulursun.

Parçaları alıp itopya/vatan veya bilindik bir bilgisayarcıya götürüp birleştirebilirsiniz. Hizmet sunuyorlar diye biliyorum.
itopya ya Gittiğimde bizden alınmayan parçları birleştirmeyiz gibi bir cümle kurmuştular. Vatana hiç sormadım bile

Farklı bir konuda aynı arkadaşı 70k ya 4060 ti vermiş vatan bilgisayar. Hazır sistem olarak 4080/4070ti bulursun.
Hazır sistem aramıyorum

70000 bandında

itopya ya Gittiğimde bizden alınmayan parçları birleştirmeyiz gibi bir cümle kurmuştular. Vatana hiç sormadım bile

Hazır sistem aramıyorum

70000 bandında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı