İtopya'dan toplanan hazır sistem nasıl olmuş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Vınnnn ben yeni bir konu kurayım sizin attığınız sistemi yorumlasın diğer arkadaşlar. Ne kadar fazla insandan onay alırsam o kadar iyi olur benim için.

Aslında Tebilon sistem, @DMN hocamın attığı sistem benimkini çiğ çiğ yer. O sistemden haberim yoktu. 7700XT 4060 Ti'ı bile geçen bir kart. AMD istemiyor musunuz?

İfadeler: G2D
@Vınnnn ben yeni bir konu kurayım sizin attığınız sistemi yorumlasın diğer arkadaşlar. Ne kadar fazla insandan onay alırsam o kadar iyi olur benim için.
Hocam çoğu kişi zaten 7700XT'yi tavsiye ediyor şu an bende dahil. Düşünmenize gerek yok bu fiyata en iyisi 7700XT'li sistem.

Anlamıyorsunuz. Hiçbiri alınacak sistemler değil. Fiyatına göre en performaslıyı almayıp napacak tam olarak.

7000XT olanı al geç fazla düşünmeye gerek yok.

Daha iyisini bulamaz mıyım sizce?

Aslında Tebilon sistem, @DMN hocamın attığı sistem benimkini çiğ çiğ yer. O sistemden haberim yoktu. 7700XT 4060 Ti'ı bile geçen bir kart. AMD istemiyor musunuz?

Gerçekten AMD olsun Intel olsun hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum ben sadece yazdığım oyunlarda paramın hakkını verecek bir performans istiyorum.

Daha iyisini bulamaz mıyım sizce?

Gerçekten AMD olsun Intel olsun hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum ben sadece yazdığım oyunlarda paramın hakkını verecek bir performans istiyorum.

O zaman al o sistemi geç. Bu fiyata daha iyisi yok şu anlık. Ya da ben bir haberim. Performans istiyor isen 7700XT kas gücü olarak seni performansa boğacaktır bu bütçede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda sadece 4060 ve 7700XT karşılaştırmasına bakarsın anlarsın. Bazı noktalarda 2 katı FPS farkı atıyor 4060'a.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…