@Vınnnn ben yeni bir konu kurayım sizin attığınız sistemi yorumlasın diğer arkadaşlar. Ne kadar fazla insandan onay alırsam o kadar iyi olur benim için.
Hocam çoğu kişi zaten 7700XT'yi tavsiye ediyor şu an bende dahil. Düşünmenize gerek yok bu fiyata en iyisi 7700XT'li sistem.@Vınnnn ben yeni bir konu kurayım sizin attığınız sistemi yorumlasın diğer arkadaşlar. Ne kadar fazla insandan onay alırsam o kadar iyi olur benim için.
Masaüstü bilgisayar toplayıp satıyordum bir ara şimdi uğraşmıyorum, bilgisayardan anlıyorum siz fazla kasıyor gibisiniz parası varsa kendi topladığınız alabilir illa fiyat performans mı almak zorunda.
![]()
PARDUS-8400F / AMD Ryzen 5 8400F MPK / MSI GeForce RTX 4060 OC Ventus 2X Black 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PARDUS-8400F Sistem Tavsiyesi AMD Ryzen 5 8400F ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
RAPTOR-4060 / INTEL i5-13400F / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
RAPTOR-4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
O toplama yerine bu sistemleri alabilir, NVIDIA tercih ettiğimden bunları gönderdim bir bakın derim.
7000XT olanı al geç fazla düşünmeye gerek yok.
Aslında Tebilon sistem, @DMN hocamın attığı sistem benimkini çiğ çiğ yer. O sistemden haberim yoktu. 7700XT 4060 Ti'ı bile geçen bir kart. AMD istemiyor musunuz?
Daha iyisini bulamaz mıyım sizce?
en iyisi bu şuan.Daha iyisini bulamaz mıyım sizce?
hmm anladım teşekkürlerŞu anlık hayır.
Daha iyisini bulamaz mıyım sizce?
Gerçekten AMD olsun Intel olsun hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum ben sadece yazdığım oyunlarda paramın hakkını verecek bir performans istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.