İtopya'dan toplanan sistem iyi midir?

Kasa.
64.413, 30 TL.

Mouse.
3,799.00 TL.

Klavye.
Mad 68/Limited [Gateron Everfree Switch] beyaz olacak.
3000 civarıdır.

Mouse pad.
1,499.00 TL.
Kulaklığım Razer Barracuda onu satmayacağım monitörde de araştırma yapıyorum. Bu linkler içinden diyebileceğiniz eksik veya fazlalar neler?

IPS panel de bunları öneririm ROG STRIX olanı ben de kullanıyorum bayağı memnunum.

Senin attığın bu monitör de bayağı güzel görünüyor ama VA panel ben sevmiyorum zevk ve göz meselesi :D
hangisini önerirsin peki
.D

IPS panel de bunları öneririm ROG STRIX olanı ben de kullanıyorum bayağı memnunum.

Senin attığın bu monitör de bayağı güzel görünüyor ama VA panel ben sevmiyorum zevk ve göz meselesi :D
MSI MPG 275CQRXF Monitör bunu gözüme kestirdim

Son düzenleme:
Hangisini önerirsin peki.
D

Hocam ben alırken gidip kendim bakıp test ettim, canlı renkler ve parlaklık seviyorum ondan ASUS ROG STRIX bayağı gözüme güzel gelmişti. Sende istersen gidip test edip öyle alırsan daha iyi olur :)

Hangisini önerirsin peki.
D

MSI MPG 275CQRXF Monitör bunu gözüme kestirdim.

Gözüne kestirdiğin benim de hoşuma gitti kullanıcı deneyimlerine vs. Bakıp alınabilir.

Hocam ben alırken gidip kendim bakıp test ettim, canlı renkler ve parlaklık seviyorum ondan ASUS ROG STRIX bayağı gözüme güzel gelmişti. Sende istersen gidip test edip öyle alırsan daha iyi olur :)

Gözüne kestirdiğin benim de hoşuma gitti kullanıcı deneyimlerine vs. Bakıp alınabilir.
tamamdır hocam saolasın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı