İtopya'dan verilen siparişte adresi eksik/yanlış yazmak

• Konuyu başlatan 22Ate
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.681
İstanbul bilişim fiziksel bir mağaza değil miydi?
İtopya ile bahsettiğiniz şirketin satış hacminden bahsetmeye gerek duymuyorum.
Dönüş yapilirsa büyük şanslı demek yapılırsa bizede bilgi verin bana 4 ay sonra dönmüşlerdi.🤣🤣
Bana ertesi gün çalışma saatleri içerisinde döndüler, ardından tekrar mail attım 15 dakika içerisinde tekrar dönüldü.

İstanbul bilişim fiziksel bir mağaza değil miydi?
Güzel yerden vurdunuz hocam.😂😂
İtopya ile bahsettiğiniz şirketin satış hacminden bahsetmeye gerek duymuyorum.

Bana ertesi gün çalışma saatleri içerisinde döndüler, ardından tekrar mail attım 15 dakika içerisinde tekrar dönüldü.
Güzel şans bu yorumuzunu saklayin hocam ilerde hatırlatıcam size.

Fiziksel bir mağaza yorumuna cevap verdim. Ayrıca itopyanin rezaletlerini küçük bir arama sonucunda bulabilirsiniz.
Her şirketin ismini yazıp sonuna şikayetvar eklerseniz türlü rezilliklerle karşılaşırsınız. Şüphesiz günümüzde hatasız hiçbir şirket yok. Ben mouse sipariş ettim, gayet sorunsuz ulaştı. Bilgisayar donanımı sipariş ettim, o da gayet sorunsuz şekilde elime ulaştı. Bu "rezaletler" her zaman şirket taraflı da olmayabiliyor, olsa dahi çok küçük şanslarla. Emin olun sorununuzu çözerler.

Aynı durumu ben de yaşamıştım, D&R dan aldığım kitaplar Diyarbakır'a değil de kendisinden 1500 km uzakta olan memleketim Balıkesir'e gitmişti haliyle bayağı uğraştık, aradık malasef kitaplar 2 kat geç geldi.

Tavsiyem yarın erkenden telefon hattı üzerinden iletişim kurmanız. Böyle bir durumda tahminen ürün adrese gidip geri gelecektir ve ikinci kargonun ücreti ise sizden istenecektir.

Şöyle söyleyeyim blok ve daire numarası doğru. Site adı doğru ama kaçıncı bölgede olduğumu ve hangi caddede olduğumu yazmayı unutmuşum. İl ve ilçe doğru. Bu arada başakşehirde oturuyorum.

Şöyle söyleyeyim blok ve daire numarası doğru. Site adı doğru ama kaçıncı bölgede olduğumu ve hangi caddede olduğumu yazmayı unutmuşum. İl ve ilçe doğru. Bu arada başakşehirde oturuyorum.
Kargo şirketi de durum için sizi arayabilir şayet kargoya verildiyse fakat genelde uğraşmıyorlar müşteriyi bilgilendirmekle. Siteniz Başakşehir'de tekse ki bence düşük bir ihtimal, bulup getirebilirler.

Eğer site adı doğruysa zaten bulurlar, olmadı ararsın ve böyle bir hata yaptığın haberini verirsin.

Her şirketin ismini yazıp sonuna şikayetvar eklerseniz türlü rezilliklerle karşılaşırsınız. Şüphesiz günümüzde hatasız hiçbir şirket yok. Ben mouse sipariş ettim, gayet sorunsuz ulaştı. Bilgisayar donanımı sipariş ettim, o da gayet sorunsuz şekilde elime ulaştı. Bu "rezaletler" her zaman şirket taraflı da olmayabiliyor, olsa dahi çok küçük şanslarla. Emin olun sorununuzu çözerler.
Bu konuşmaları aynisini istanbul bilişime yapan arkadaşlar vardi simdi sesleri çıkmıyor akibetiniz hayr olsun inşallah. 🤣🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı