Lafı çok uzatmayacağım İtopya'nın mağazasına gidip DA-G5/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS ROG STRIX Radeon RX 6600 XT OC 8GB/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistemi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Alınır.Lafı çok uzatmayacağım İtopya'nın mağazasına gidip DA-G5/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS ROG STRIX Radeon RX 6600 XT OC 8GB/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistemi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Ben aldım, daha sonra sıra var denildi ve montajın biteceği tarih/saat verdiler, o zaman gidip teslim aldım. Bütün kutuları garantileri içinde veriyorlar, montajla alakalı tek bir sorun çıkmadı, kablo yönetimi de iyi.
Sanmam.Peki bu sisteme orada CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA bu PSU ve kasayı verirler mi istesem?
Sanmam.
Sen yinede şansını dene ama hazır sistem olduğu için değiştireceklerini sanmam.Farkı ödeyeceğim öylede mi vermezler.
Sen yine de şansını dene ama hazır sistem olduğu için değiştireceklerini sanmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.