DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #11 ChaosBoost dedi: İşlemci takmak ekran kartı takmaktan daha basit? Üzerine koy ve çek. Ekran kartı slotunu kırma riski var. Genişletmek için tıkla... Dostum o nasıl bir risk nasıl bir kart takıyorsunuz da böyle çılgınca riskler yaşıyorsunuz?
ChaosBoost dedi: İşlemci takmak ekran kartı takmaktan daha basit? Üzerine koy ve çek. Ekran kartı slotunu kırma riski var. Genişletmek için tıkla... Dostum o nasıl bir risk nasıl bir kart takıyorsunuz da böyle çılgınca riskler yaşıyorsunuz?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #12 DjKedi dedi: Dostum o nasıl bir risk nasıl bir kart takıyorsunuz da böyle çılgınca riskler yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kasa küçük olunca öyle aksiyonlar oluyor be hocam.
DjKedi dedi: Dostum o nasıl bir risk nasıl bir kart takıyorsunuz da böyle çılgınca riskler yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kasa küçük olunca öyle aksiyonlar oluyor be hocam.