Hocam sen ne diyosun ya iade edilen ürünleri İtopya çöp kutusuna falan mı atıyor sanıyorsun sen? Sana bana tekrar satacak. En kötü hangi firma ise ona iade eder eğer kar marjı cok büyükse kartal da ki magazasında defolu olarak satar. Sen İtopya gibi bir firmanın zararla ürün satacagına mı inanıyorsun? Finlandiya da falan yaşıyorsun sen sanırım?
Hocam n11, hepsiburada diğer satıcıları vs. değişim yapmak için 3 adet ölü piksel istiyor veya THH ile uğraştırıyorlar. Bana hiçbir şekilde sorun çıkarmadan değişim yaptılar. Aradım birkaç yeri özellikle 3 olması gerektiğini söylediler, İtopya hiç sorun çıkarmadı ulaştığı ilk gün onaylandı. Tüketici olarak artık bu tarz durumlara sevinir oldum.
Benim aldıgım 1 tane pixel ölü -2-3 renkte bellı oluyor. Aman aman bir kullanıcı degılım ama göruntu hoşuma gitti. 10 yıllık bir laptopta kullanıyorum ekranı. CoD-Modern Warfare 3 açtım denedım son cozunurlukte kasmayan bilgisayarım kastı. Oda ekran kartından galıba pek bılmıyorum. NVIDIA GT740 m var.
1 ölü piksellik cihazı defolu olarak satmakmış buna güldüm. Adam neden 2 tane monitörü iade ile bu kadar uğraşsın ki bize geri satacaksa? Zarara girmiş marka cidden bunu kabul etmek de zor değil.
Benim aldıgım 1 tane pixel ölü -2-3 renkte bellı oluyor. Aman aman bir kullanıcı degılım ama göruntu hoşuma gitti. 10 yıllık bir laptopta kullanıyorum ekranı. CoD-Modern Warfare 3 açtım denedım son cozunurlukte kasmayan bilgisayarım kastı. Oda ekran kartından galıba pek bılmıyorum. NVIDIA GT740 m var.
Hocam n11, hepsiburada diğer satıcıları vs. değişim yapmak için 3 adet ölü piksel istiyor veya THH ile uğraştırıyorlar. Bana hiçbir şekilde sorun çıkarmadan değişim yaptılar. Aradım birkaç yeri özellikle 3 olması gerektiğini söylediler, İtopya hiç sorun çıkarmadı ulaştığı ilk gün onaylandı. Tüketici olarak artık bu tarz durumlara sevinir oldum.
Maalesef böyle olduk. Ama aslında tam fırsatı. Bu tür durumlarda daha fazla gömmeliyiz ki kötü bilinsinler Onlara en fazla bu şekilde zarar verebiliyoruz maalesef.