İtopya'ya teşekkürlerimle

Gigabyte 27" G27qc a 165Hz aldıgınız ürün bu mu?

Hocam sen ne diyosun ya :D iade edilen ürünleri İtopya çöp kutusuna falan mı atıyor sanıyorsun sen? Sana bana tekrar satacak. En kötü hangi firma ise ona iade eder eğer kar marjı cok büyükse kartal da ki magazasında defolu olarak satar. Sen İtopya gibi bir firmanın zararla ürün satacagına mı inanıyorsun? Finlandiya da falan yaşıyorsun sen sanırım?

Evet, ben aldıktan sonra kampanyaya gırmıs 4800 olmus galıba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten olması gereken bu. Yaptıkları marifetmiş gibi lanse etmeyiniz. Daha önceden yapmıyorlarsa bu onların suçudur.
Hocam n11, hepsiburada diğer satıcıları vs. değişim yapmak için 3 adet ölü piksel istiyor veya THH ile uğraştırıyorlar. Bana hiçbir şekilde sorun çıkarmadan değişim yaptılar. Aradım birkaç yeri özellikle 3 olması gerektiğini söylediler, İtopya hiç sorun çıkarmadı ulaştığı ilk gün onaylandı. Tüketici olarak artık bu tarz durumlara sevinir oldum.

Kardeşime aldım 4799 TL'den sen memnun kaldın mı?

Benim aldıgım 1 tane pixel ölü -2-3 renkte bellı oluyor. Aman aman bir kullanıcı degılım ama göruntu hoşuma gitti. 10 yıllık bir laptopta kullanıyorum ekranı. CoD-Modern Warfare 3 açtım denedım son cozunurlukte kasmayan bilgisayarım kastı. Oda ekran kartından galıba pek bılmıyorum. NVIDIA GT740 m var.

Benim aldıgım 1 tane pixel ölü -2-3 renkte bellı oluyor. Aman aman bir kullanıcı degılım ama göruntu hoşuma gitti. 10 yıllık bir laptopta kullanıyorum ekranı. CoD-Modern Warfare 3 açtım denedım son cozunurlukte kasmayan bilgisayarım kastı. Oda ekran kartından galıba pek bılmıyorum. NVIDIA GT740 m var.

GT740 ile 2K oyun oynamak hatta 1080p bile çok zor 2K imkansız gibi.

Hocam n11, hepsiburada diğer satıcıları vs. değişim yapmak için 3 adet ölü piksel istiyor veya THH ile uğraştırıyorlar. Bana hiçbir şekilde sorun çıkarmadan değişim yaptılar. Aradım birkaç yeri özellikle 3 olması gerektiğini söylediler, İtopya hiç sorun çıkarmadı ulaştığı ilk gün onaylandı. Tüketici olarak artık bu tarz durumlara sevinir oldum.

Maalesef böyle olduk. Ama aslında tam fırsatı. Bu tür durumlarda daha fazla gömmeliyiz ki kötü bilinsinler 😊 Onlara en fazla bu şekilde zarar verebiliyoruz maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı