İtopya'ya ulaşamama sorunu

Benim de 2 defa aramam gerekmişti vakti zamanında. Tavsiyem sabah mesaileri başladığında, hemen aramaya başlarsanız daha kısa sürede ulaşabiliyorsunuz.

Ben de bu tarz yorumlardan dolayı tedirgin oldum ve siparişim hakkında bilgi almak için bugün aradım. 30 dakika bekledikten sonra müşteri temsilcisi çıktı ve gerekli bilgiyi verdi. Ulaşana kadar sıkıntı oluyor ama ulaştıktan sonra diğer firmaların müşteri hizmetleri gibi.

İtopya böyle. Potansiyelinden fazla iş yapmaya çalışıyor dolayısıyla aksaklıklar / gecikmeler meydana geliyor. Hizmet kalitesini ve çalışan sayısını artırmaları gerek. Bir de siparişe göre 20-30₺’leri bulan kargo ücretlerine çözüm bulmalılar.

İtopya'ya ulaşabilenler zaten şanslı insanlardır. 40 kere arayıp 40 kere ulaşamayanlar da var. Hatta ulaşıp hat kesilenler bile var. Elden alış-veriş yapılmadığı sürece bu sorunla karşılaşmayan yoktur sanırım. Çok kötüler bu konuda. İtopya'ya ulaşamayanlar kulübüne hoşgeldin:)

club.jpg

Hocam sanırım şaka yapıyorsunuz. İnternette itopyanın fiyatlarından katbekat aşağıda olan firmalar var. Yani bunlarda öyle kıyrıtırık sağdan soldan olanlardan bahsetmiyorum. Bizzat güvenilir ve ilgililerden. Sanırım ya siz fiyatları hiç görmediniz. İtopyanın indirim dediği ürün bile pahalı. Ben bizzat toplama bilgisayarım için epey bir vakit ayırmışlığım var o açıdan fiyatlarını epeyce takip ettim itopyanın ve hiçbir şekilde uygunluğu yok. Kimi zaman kdv'den indirim yapıyorlar onu da yakalayabilirseniz. Keza bu durumu diğer sitelerde de görebilirsiniz. Şahsen tavsiye etmiyorum fiyatlarını uygun bulmadım. Misal aynı ürünü 200-250tl kimi zaman daha da farklı aralıkta fiyatla bulabildiğimi fark ettim diğer siteler arasında. Onun dışındaki durumlarını bilemem ama ilgilidir veya güvenilirdir bunun dışında fiyatları uygun görmüyorum açıkçası. Varsa uyguna bulan buyursun alışverişe.
Modem aldım çok uygundu. Bana 258TL'ye Asus AC-51 modem göster.

Modem aldım çok uygundu. Bana 258TL'ye Asus AC-51 modem göster.
Bak ne güzel denk gelmişsin demek ki. "Modem aldım çok uygundu."
"Bana 258TL'ye Asus AC-51 modem göster. " demekle doğru bir önerme olmuyor hocam. Tek tek arayacak değilim modem fiyatı ben OEM Bilgisayar Parçaları'nı uygun bulmuyorum. Tekrar altını çizerek söylüyorum. Daha uygun olan yerlerin olduğunu söylüyorum sadece. Siz uygun bir modem almış olabilirsiniz. Keza o size göre olabilir. Emin olun alternatif fiyat listeleri mevcut başka sitelerde. Size keyifli alışverişler.

Bak ne güzel denk gelmişsin demek ki. "Modem aldım çok uygundu."
"Bana 258TL'ye Asus AC-51 modem göster. " demekle doğru bir önerme olmuyor hocam. Tek tek arayacak değilim modem fiyatı ben OEM Bilgisayar Parçaları'nı uygun bulmuyorum. Tekrar altını çizerek söylüyorum. Daha uygun olan yerlerin olduğunu söylüyorum sadece. Siz uygun bir modem almış olabilirsiniz. Keza o size göre olabilir. Emin olun alternatif fiyat listeleri mevcut başka sitelerde. Size keyifli alışverişler.
İtopya'dan normalde bende almam ama özel günlerde (bayramlar, yılbaşı...) güzel fiyat koyuyorlar. Onun dışında pek alınası site değil.

İtopya'dan normalde bende almam ama özel günlerde (bayramlar, yılbaşı...) güzel fiyat koyuyorlar. Onun dışında pek alınası site değil.
Bak şimdi hususi aramadım inan başka bir şeye bakınırken denk geldi. Şimdi bu fareyi daha iki gün önce indirimden yaralanarak 75 tl'ye sipariş verdim Vatandan. Sakın yanlış anlaşılmasın vatanı savunmuyorum. Keza arada istisnalar olabilir. Şimdi bu farenin fiyatına bir bak vatanda;
Aynı farenin birde itopyasına bak ASUS CERBERUS Gaming Mouse | ITOPYA
Şimdi durum bu iken vatanda bile uygunsa ben itopyayı es geçerim doğruya doğru😁

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı