İTÜ Harita Mühendisliği bu sene kaç ile kapatır?

melifcanan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bölümün adı Geomatik Mühendisliği idi. 83bin ile kapatmıştı. Ama bu yıl adı Harita Mühendisliği olmuş. Sizce sıralamayı çok değiştirir mi? 67bin yaptım sayısalda ve pek fazla başka bölüm bulamadım. Burayı da gerçekten istiyorum. Sizce girebilir miyim bana bir akıl verin.

Kesin bir şey söylemek mümkün değil ama girersiniz gibi gözüküyor yüksek ihtimalle. Ama sürpriz sonuç gelirse de hiç şaşmam öyle bir durum da ama içinizi ferah tutun gelir bence. Kontenjan vs. azalmış mı onlara bakın.

Kesin bir şey söylemek mümkün değil ama girersiniz gibi gözüküyor yüksek ihtimalle. Ama sürpriz sonuç gelirse de hiç şaşmam öyle bir durum da ama içinizi ferah tutun gelir bence. Kontenjan vs. azalmış mı onlara

Kontejanı değişmemiş ama yine de pek emin olamadım. Harita geomatikten daha cazip geliyor o yüzden bir anda fırlamasından korkuyorum.

Kontejanı değişmemiş ama yine de pek emin olamadım. Harita geomatikten daha cazip geliyor o yüzden bir anda fırlamasından korkuyorum.
Fırlasın fırlasın 15k fırlasın. Yine kurtarıyor dediğim gibi yüksek ihtimal gelecektir ama sürpriz olabilir de. Sanmam. Sadece kesin konuşmak istemiyorum o yüzden böyle diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı