İTÜ için mezuna kalınır mı?

benim 5k civarında geldi bende aslında en kötü 2-3k bekliyodum hatta 1 küsür gelir diye düşünüp yapay zeka kesin gözüyle bakıyordum. Ama işte böyle gelince ne yapacağımı şaşırdım biraz. EHB ve Kontrol ü araştırdım. Dediğim gibi hala direk benim ilgi alanım mı emin olamıyorum. Aslında kendi ilgi alanım ne ondan da emin olamıyor olabilirim.

YTÜ bilgisayar mı yapsam diye düşündüm aslında ama İTÜ olması daha cazip geliyor. Dediğim gibi şu an kontrol otomasyon yazıcam gibi. Elektronik Haberleşme gelse çok sevinirim ama zor biraz.

Buraya da geldim ki belki bi kaç kişinin daha fikrini almış olurum dedim. Şu an konuşabildiğim kadar kişiyle konuşup fikrini almaya çalışıyorum :) Biraz uzun oldu ama kendimi iyi ifade edip yardımcı olabilecek varsa fikrini almak için bu kadar detaylı anlattım.

Ben yanlış okumuşum pardon. Siz İTÜ de misiniz bu arada. Zorluk konusunda daha detaylı fikrinizi almak isterim.
Tam istediğiniz bir bölüm varsa iyi üniv. diye istemediğiniz bölümü yazmayın. O seviyelerde bir tık altı üniversite olmasından bir şey olmaz. Her türlü kendini geliştirecek bir şey yapacaksın. Kendinde bitiyor iş. Sanırsam Marmara bir tık altında kalıyor bahsedilen üniversitelere göre. Ama mesela @SideWinder oradan mezun bayağı donanımlı bir abimiz.

Tam istediğiniz bir bölüm varsa iyi üniv. diye istemediğiniz bölümü yazmayın. O seviyelerde bir tık altı üniversite olmasından bir şey olmaz. Her türlü kendini geliştirecek bir şey yapacaksın. Kendinde bitiyor iş. Sanırsam Marmara bir tık altında kalıyor bahsedilen üniversitelere göre. Ama mesela @SideWinder oradan mezun bayağı donanımlı bir abimiz.
Hocam 1 yıl sonra hortlatmışsınız konuyu.

Bildirim gelince yeni bazı konulara da yazdım, onlardan biri sandım. Deminden beri bu hangisiydi diye anlamaya çalışıyorum :)

Ama katılıyorum dediğinize. Net istenen bir bölüm varsa sırf iyi üni diye istenen bölüm bırakılmaz.

Hocam 1 yıl sonra hortlatmışsınız konuyu.

Bildirim gelince yeni bazı konulara da yazdım, onlardan biri sandım. Deminden beri bu hangisiydi diye anlamaya çalışıyorum :)

Ama katılıyorum dediğinize. Net istenen bir bölüm varsa sırf iyi üni diye istenen bölüm bırakılmaz.
Hocam belki yerleşmemiştir. Yerleştiyde de yatay geçişte şansını dener. Görmedim ki konuyu önceden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı