iTunes ile IPad'den USB ile Windows'a dosya aktarımı

Merhaba, iPad'imde bulunan bir PDF dosyasını Windows bilgisayarıma aktarmak istiyorum fakat iTunes ile dosyalar kısmına bir türlü erişemedim. Apple'ın şu saçma külfetlerinden gına geldi artık. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
iTunes ile uğraşmak yerine alternatif önerim dosyalardaki belgeyi WhatsApp'ya da Telegram gibi bir uygulamadan kendinize atıp bilgisayarda onun uygulamasından indirmeniz. Daha az zahmetli.
Öyle fakat film atmayı falan da düşünüyordum. Sanırım günümüz teknolojisinde dosya aktarımı için her şeyin Apple cihaz olması lazım :) Cidden çok sinir bozucu bir durum.

Apple işte böyle milleti kendine bağlıyor. İPhone alırsın dosya atmak için Mac gerekir ipad alırsın slaytı atmak için Mac gerekir vesaire.

Öyle fakat film atmayı falan da düşünüyordum. Sanırım günümüz teknolojisinde dosya aktarımı için her şeyin Apple cihaz olması lazım :) Cidden çok sinir bozucu bir durum.

Filmler de 2 GB'tan fazla değilse Telegram üzerinden atabilirsiniz. Şahsen sürekli bağlamaktan daha kolay geliyor hem de farklı ekosistem sorununu aşıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı