Onu kurdum zaten de, onunla yazılım güncellemesi yapılmıyormuş. Otomatik telefon içi indirme de 20 dakikadır "23 dakika kaldı" kısmında kaldı. O yüzden iTunes'a bağlamaya çalışıyorum.Apple aygıtlarımı kullanın. Mağaza'dan indirebilirsiniz.
Beta güncellemesi de yüklenebiliyor mu? 26 Public Beta'yı yüklemeyi çalışıyorum şu an, denetle dediğimde "18.5 güncel" dedi Apple aygıtlarım uygulaması.Hayır yapılıyor. IOS sürümünü manuel indirip gösterip o şekilde yüklemeyi dene.
Onun hakkında bir bilgim yok, rehberlik yapabilme şansın var mı?manuel indirip gösterip o şekilde yüklemeyi dene.
Var tabii. Telefon modeli nedir ?Onun hakkında bir bilgim yok, rehberlik yapabilme şansın var mı?
Normal IOS'a geçip, sonra dilersen o şekilde update edebilirsin. En sağlıklı yöntem budur ama beta önermem. Çok sayıda sorun yaşarsın.Beta güncellemesi de yüklenebiliyor mu? 26 Public Beta'yı yüklemeyi çalışıyorum şu an, denetle dediğimde "18.5 güncel" dedi Apple aygıtlarım uygulaması.
16 Pro.Var tabii. Telefon modeli nedir ?
Çoktan yükledim bile. Açıkçası küçük göz ardı edilebilecek hatalar dışında düzgün çalışıyor. Pil ilk birkaç saat su gibi gitti, telefon hantallaştı ama sonrasında düzeldi. Şu an mis gibi. Developer beta'ya göre çok daha iyi olmuş.Normal IOS'a geçip, sonra dilersen o şekilde update edebilirsin. En sağlıklı yöntem budur ama beta önermem. Çok sayıda sorun yaşarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.