ITX sistemde Ryzen 9 3900X vs i9 9900K

2080 düşünmüyorum işlemci benim için önemli diyelimki ikna oldum o kasaya girebilecek 2080 var mıdır ?
B550 bekleyebilirim.
SilverStone 1200W Strider Serisi 80+ Platinyum Tam Modüler Güç Kaynağı bu PSU girer mi ?

150x180 bir PSU sıkıntı olabilir. Zaten öyle bir PSU gerekli olmaz FSP Hydro G Pro 850W fazlasıyla yeterli olur.

2 Fanlı çoğu model girebiliyor RTX 2080 Super olarak.

Sistemin amacı nedir?

Ben bu PSU'yu Beğendim kesinlikle girmez mi?
Ben baktığımda giren 2080 göremedim link atar mısınız ?

Bu kasa daha mı iyidir ona göre ve içinde fan varmı bu kasanın yoksa ben takmalıyım takmalıysam ne takmalıyım ?

kasa daha mı iyidir ona göre ve içinde fan varmı bu kasanın yoksa ben takmalıyım takmalıysam ne takmalıyım ?
Bu kasaya daha büyük ekran kartı takılabiliyor ve 240 MM sıvı soğutma desteği olması lazım.

Konsol gibi bir kasa size uygun olmasına göre bir tercih yapın.

Bu kasaya daha büyük ekran kartı takılabiliyor ve 240 MM sıvı soğutma desteği olması lazım.

Içinde fan varmış galiba. O zaman hangi boyut aralığında kart bakmalıyım sizi uğraştırıyorum ama ekran kartı ve kasa olayı bana göre değil pek bilmiyorum.

Birde buna hangi anakart takılmalı ve PSU desteği tüm modeller mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…