Ivy bridge için plist dosyası var mı?

onuraie

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ73537U İşlemci, 8GB DDR3 Bellek, GT720M Ekran Kartı, 596GB HDD+250 GB SSD
RAM
8 GB Çift Kanal DDR3 SODIMM
SSD veya HDD modeli
Samsung 860 Evo 230 GB SSD + 596 GB HDD
Ekran kartı
Nvidia GeForce GT 720M
Anakart
Asus X550cc Laptop Anakartı
İşlemci
İntel Core i7 3537U Ivy Brige (3.Nesil)
Benim işlemci 3.nesil yani ivy bridge ailesine dahil. Buna uygun ".plist" dosyası lazım. Bu dosyayı sağlayabilecek olan varsa konuya cevap versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi EFI'nizi direkt silin ve bu EFI'nin içindeki EFI/OC/config/Laptop adlı klasörün içinden uyumlu configi seçin. Sonrasında bu EFI ile kuruluma geçin. Asus için ayrı bir klasör de olabilir, varsa onun içindeki uyumlu configi de seçebilirsiniz.

Kendi EFI'nizi direkt silin ve bu EFI'nin içindeki EFI/OC/config/Laptop adlı klasörün içinden uyumlu Config'i seçin. Sonrasında bu EFI ile kuruluma geçin. ASUS için ayrı bir klasör de olabilir, varsa onun içindeki uyumlu Config'i de seçebilirsiniz.

"OC: Failed to load Configuration!" hatası aldım. Kendi işlemcimin ailesini seçtim aslında.🤔

O Config'i EFI/OC'ye atıp adını config.plist yaptınız mı? Yaptıysanız da .plist'i silip sadece Config yapıp deneyin.

Dediğiniz gibi EFI klasörünü sildim. Doğru İşlemci ailesini seçtim ve adını config.plist yaptım. Şimdi dosya uzantısını mı silmeliyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı