İyi araba bulamıyorum

Aracınızın yetkili servis bakımı varsa sonsuza kadar gider. Ama 20.000 km de bir yağ bakımı yapıldıysa Max 260k km.

Sanayide 15/20 binde bir yağ ve filtre bakımı yaptırdım. 2016'da 240binde aldım hâla bende araç. Pazartesi günü keyfi olarak subap yaptırdım o kadar. 100 bin olmadan motor indiren çok araç var bu km olayına ülkemiz gereksiz takılıyor.

-Saşe uçları, podye ve airbag işlemli ayrıca çamurluklar değiştiyse bu aracın arka direkleride %70 boyalıdır. Tek boyasız yeri tavan! Düşük km diye bu şekil feleğin çemberinden geçmiş araç alınmaz. Ayrıca ne bu km takıntısı anlamıyorum kendi aracım 330 binde ne oldu km yüksek diye hurdamı oluyor.

Düşük km istiyor galiba o yüzden.

https://sahibinden.com/1091072953 hocam sahibindendeki en düşük km. Mazda 3 bu biraz inceleyip sana tavsiye verebilirim istersen.

Eki Görüntüle 1887097

Eki Görüntüle 1887098

Hocam 2009 model...güzel bir araba ama sadece benim yorumuma bakma ben galerici filan değilim başka bu işin ehli tanıdıkların varsa onlara sor veya herhangi güvenilir bir galerici ye sor! Sadece Technopat'e güvenme!
Hocam attığınız araba biraz sıkıntılı şase podye airbag vs işlemli.

-Saşe uçları, podye ve airbag işlemli ayrıca çamurluklar değiştiyse bu aracın arka direkleride %70 boyalıdır. Tek boyasız yeri tavan! Düşük km diye bu şekil feleğin çemberinden geçmiş araç alınmaz. Ayrıca ne bu km takıntısı anlamıyorum kendi aracım 330 binde ne oldu km yüksek diye hurdamı oluyor.
Hocam çoğu arabanın belli bir ömrü oluyor araba günlük olarak bakımları yapılsa bile her parcanin bir ömrü var motorun bir ömrü var bir kaç gerekçeden dolayı arabayı aldığım 2 yıl içinde satamayacağım ondan dolayı düşük km bakıyorum düşük km her şekilde daha iyi ha güzel sorunsuz bir araba olur o zaman km çok önemsemem mesela sarı sitede var 2016 model araba 250 bin km de.

Hocam 2010 model Corolla'lara bakabilirsiniz. Geçen yaz 2010 model en dolu paketi aldık. Gayet güzel araba. Tek sıkıntısı asfalt kötü ise yol sesi geliyor. Gerçi Opel Astralara da bakılabilir, Volskwagen Jetta'lara da güzel.

Hocam 2010 model Corolla'lara bakabilirsiniz. Geçen yaz 2010 model en dolu paketi aldık. Gayet güzel araba. Tek sıkıntısı asfalt kötü ise yol sesi geliyor. Gerçi Opel Astralara da bakılabilir, Volskwagen Jetta'lara da güzel.
Hocam piyasadaki bütün corollarala baktım ama düzgün ve temizi yok maalesef bütçeme göre birtanesini alacaktım sabah kalktığımda 50 bin lira yukarı çekmiş.

Hocam piyasadaki bütün corollarala baktım ama düzgün ve temizi yok maalesef bütçeme göre birtanesini alacaktım sabah kalktığımda 50 bin lira yukarı çekmiş.
Hayırlısı olsun hocam. 1.6 olanlarına mı baktınız ? Daha 1 yıl önce 345.000 TL'ye aldık. Fiyatlar çok hızlı artıyor, bu gidişle Serçeye, Murat'a muhtaç olacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı