IMATTACKHELICOPTER
Decapat
Daha fazla
Başlıkta da yazdığım gibi, pes ediyorum. 2 aydır arabasızım ve araba almam gerek çok ama gerek çevre, akraba gerek forumlar yüzünden dünyada en çok sevdiğim şeylerden olan arabalardan soğudum artık. Hangi arabayı göstersem veya aratsam sürekli sadece olumsuz yazılarla veya konuşmalarla karşılaşıyorum, mesela fluence bakıyorum o teneke ona bakma diyorlar Mondeo bakıyorum. O araba kötü ona bakma diyorlar C5 bakıyorum o araba hiç güzel değil diyorlar piyasada ki bütün arabalar iğrenç galiba diğerleri için.
Bir tanıdık galericiyle konuşurken usta şu Latitude'ler nasıl dedim. Bana o arabalara hiç bulaşma başın yanar dedi. 2-3 gün sonra tesadüf eseri karşılaştık muhabbet vs. derken dedim laguna buldum güzel nasıldır acaba, o araba sıkıntılı boş ver dedi. Bende peki sen hangisini önerirsin dedim. Şaka gibi ama Latitude dedi, piyasa bundan ibaret başlıkta dediğim gibi pes ediyorum kalanlara başarı diliyorum.
Bir tanıdık galericiyle konuşurken usta şu Latitude'ler nasıl dedim. Bana o arabalara hiç bulaşma başın yanar dedi. 2-3 gün sonra tesadüf eseri karşılaştık muhabbet vs. derken dedim laguna buldum güzel nasıldır acaba, o araba sıkıntılı boş ver dedi. Bende peki sen hangisini önerirsin dedim. Şaka gibi ama Latitude dedi, piyasa bundan ibaret başlıkta dediğim gibi pes ediyorum kalanlara başarı diliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: