İyi bilgisayarım olmasına rağmen Minecraft donuyor

Başlıktaki sorunu yaşıyorum. Bilgisayarım RDR2 de bile hiçbir sıkıntı yaşatmazken Minecraft da donuyor. Oyunda aldığım FPS iyi fakat ekran sürekli 1 saniyeliğine takılıyor. Ve nedense bu tek oyunculu modunda değil sadece çok oyunculu modda oluyor. Diğer oyuncular takılsaydı internetim kötüdür diye oluyor derdim ama direkt ekranın takılması sorunun internetten değil bilgisayardan dolayı olduğuna işaret. Oyunda OptiFine yüklü, driverlar güncel, SSD'nin sağlık durumu iyi ve Windows'um orijinal. Eski dandik bilgisayarımda bile oyunu daha stabil oynayabildiğimden canım çok sıkkın. Sorun nedir?

FPS'ini hzinin bir tık üstüne sabitle droplar geçebilir PC ısınmaz vs. oyunun açmadan önceki yerinde RAM verme kodu var videosunu çeken çok oldu onlara bak öyle RAM ver diyeceğim de o drop değil FPS için.

Başlıktaki sorunu yaşıyorum. Bilgisayarım RDR2 de bile hiçbir sıkıntı yaşatmazken Minecraft da donuyor. Oyunda aldığım FPS iyi fakat ekran sürekli 1 saniyeliğine takılıyor. Ve nedense bu tek oyunculu modunda değil sadece çok oyunculu modda oluyor. Diğer oyuncular takılsaydı internetim kötüdür diye oluyor derdim ama direkt ekranın takılması sorunun internetten değil bilgisayardan dolayı olduğuna işaret. Oyunda OptiFine yüklü, driverlar güncel, SSD'nin sağlık durumu iyi ve Windows'um orijinal. Eski dandik bilgisayarımda bile oyunu daha stabil oynayabildiğimden canım çok sıkkın. Sorun nedir?
Badlion Client indirmek sorunumu çözdü. Hala neden böyle bir sorun yaşadım bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı