İyi bir doktor nasıl bulunur?

Devlet hastanesi ama klinik de çok nadir gittiğim oluyor ikisi içinde söyler misiniz?

@@benji
Devlet hastanesi için bilmiyorum maalesef ama klinikler için doktortakvimi uygulamasını öneririm. Her alanda doktor bulabiliyorsunuz ve genel bir bilgilendirme sayfaları oluyor. Randevu takvimi sistemleri oluyor bazı doktorların ne zamana randevu alabileceğini görebiliyorsun. Yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum kötü bir yanını görmedim hiç. Doktorların sayfalarında giden kişilerin değerlendirmeleri de oluyor genelde. Ona göre seçebilirsiniz doktorunuzu.

Son zamanlarda hastalar kendisini müşteri sanıyor, güler yüz, memnuniyet bekliyor. Tanı ve tedavide hastanın memnuniyeti önemli değildir, gereken yapılır. Seni memnun eden doktor iyi tedavi verdiği anlamına gelmez.

Son zamanlarda hastalar kendisini müşteri sanıyor, güler yüz, memnuniyet bekliyor. Tanı ve tedavide hastanın memnuniyeti önemli değildir, gereken yapılır. Seni memnun eden doktor iyi tedavi verdiği anlamına gelmez.

Güler yüz bekleyen kesim değilim işim görülsün kafi otele gitmiyorum sonuçta.
Bir doktor farklı bir şey deyip başka bir doktor farklı bir şey deyince ve şikayetimden dolayı sonuç alamayınca vaktimi ayırıp insanın huzuru kaçıyor doğal olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı