İyi bir üniversitede işletme okumak mantıklı mı?

Kariyerci

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Lise son sınıf öğrencisiyim. Bir süre hukuk okuyup savcı olmak istedim ama artık bana uygun olmadığını fark ettim. İşletme okuyacağım, atılgan, organizasyondur, tasarımlar vs. gibi şeyleri severim ve uğraşırım.

Sizce koç, Bilkent, Boğaziçi...gibi üniversitelerden birinde okusam, hem dilimi hem kendimi geliştirsem gelecekte işsizlik gibi bir sorun yaşar mıyım? Veya parasızlık?

Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

İyi bir üniversitede herhangi bir bölümü kendinizi geliştirip staj yaparak işsiz kalacağınızı zannetmiyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Selam. Lise son sınıf öğrencisiyim. Bir süre hukuk okuyup savcı olmak istedim ama artık bana uygun olmadığını fark ettim. İşletme okuyacağım, atılgan, organizasyondur, tasarımlar vs. gibi şeyleri severim ve uğraşırım.

Sizce koç, Bilkent, Boğaziçi...gibi üniversitelerden birinde okusam, hem dilimi hem kendimi geliştirsem gelecekte işsizlik gibi bir sorun yaşar mıyım? Veya parasızlık?

Saydığınız üniversiteler eşit ağırlıkta ilk 500 zaten, kendinizi geliştirseniz rahatlıkla iş bulursunuz hatta onlar sizi bulur.

İşletme tavsiye ediyorum. Girişgen ol yabancı dil ve ehliyet de önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı