İyi dövüşen birine silah, aslan bir şey yapamaz değil mi?

Bir bize öter boruları. Küçük harf yazdık diye ceza vermeye koşarlar..
Yapacak bir şey yok hocam. Bu başlıkta ne yazdığını anlayamadığım için girdim bu konuya. Moderatörler anlayabilmiş midir acaba?

Hatta havada roketi tutup gönderene geri atabilir. (!)

Aslan onu parçalar. Silahlı biri de kötü nişancı değilse mermi yağmuruna tutar. Dövüşçü ölür.

Bruce Lee bir filminde 40(tam saymadım da bayağı kalabalıktı işte) Japon öğrenciyi tek başına dövüyor. Ve hiçbir çizik almadan... Bir de filmde bu, filmlerde zarar vermemek için bilerek kötü dövüşüyor gerçek yumrukları gözle görülmüyor ve çok daha güçlü, zarar vermemek için gerçek dövüşünü yapmıyor. 40 kişiyi çizik almadan döven 100 kişiyi de döver diye düşünüyorum. He dar bir alanda 100 kişi döver ama geniş alanda Bruce Lee alır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Onu durdurabilecek tek şey atak helikopteri olurdu.

Hepsi birden gelse üstüne bir de Amerika hava kuvvetleri de bunlarla birlikte saldırsa tekler kanka. (!)

Hocam ne diyorsun? Biraz düşün mantıklı mı sence?

Heyecan iyi bir şeydir. Bu konuda heyecanlanıp gelecekte bu alanda iyi bir sporcu olacaksan hiçbir sakıncası da yok ancak şimdi o elindeki katanayı yavaşça yere bırak ve bir daha Yasuo oynama lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…